Energioptimering

Med en energirenovering renoveres ejendommen med henblik på energioptimering og på at spare på forbruget til varme, vand og strøm.

Droneinspektion Rustenborg

Droneinspektion Rustenborg

Energioptimering og energirenovering

Hos Bang & Beenfeldt tager vi altid udgangspunkt i netop energibesparelser og energioptimering i forbindelse med renoveringsprojekter, og derfor sætter vi egentlig lighedstegn mellem ”energirenovering” og ”renovering”.

Stigende energipriser betyder, at du med fordel kan tage et kig på jeres energiforbrug sammenholdt med jeres ejendom for at finde mulige besparelser. Det hjælper vi dig med.

Når vi kommer ud og besigtiger jeres ejendom, hjælper vi dig med et overblik over, hvilke tiltag, du og din forening bør prioritere at få renoveret først.

Hvorfor skal man energirenovere og energioptimere?

Der er mange gode grunde til at energirenovere og vedligeholde din ejendom:

  • Bedre indeklima og komfort

  • Spar penge på forbrug til el, vand og varme - undgå at spilde en masse vand, mens du venter på det varme vand i bruseren

  • Investering i fremtiden: En sund, velholdt ejendom er også en god investering på længere sigt og er mere salgbar

  • En sund, bæredygtig og vedligeholdt ejendom gør samtale med banken nemmere ift. at kunne få lån til etablering af altaner eller andre tiltag, der skaber herlighedsværdi for jer

  • Få en mere bæredygtig ejendom med minde CO2-udslip

Vores rådgivning

Energioptimering kan fx være:

Brug for rådgivning? Tal med Bjørk

Bjørk Bigum

Markedschef, renovering

Bjørk giver jer kyndig vejledning og rådgivning inden for alt, der relaterer sig til de byggetekniske forhold. Med sin mangeårige erfaring som arkitekt og bygherrerådgiver sammensætter Bjørk de bedste løsninger, der passer til lige netop de behov og ønsker, I har i din forening.

Bjørk tal med ekspert

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode råd til, hvordan du passer på din ejendom, og indsigter som relaterer sig til renoverings- og transformationsprojekter.