VVS, varme & ventilation

Det er altid en god idé at have en VVS ingeniør med, når VVS-installationer skal projekteres og renoveres. Uanset om det drejer sig om renovering eller nybyggeri, eller om det er varme, vand, gas, afløb, kloak eller ventilation. Hos os får du VVS rådgivning og ekspertise, og vi planlægger og dimensionerer dit anlæg, så det opfylder såvel myndighedskrav som komfort og bygherrekrav.

Energimærke Steffen

Et godt ”kredsløb” giver jer den rette forsyning

Vand- og varmekilderne fungerer som ejendommens ”kredsløb”, men er de af ældre dato eller ikke dimensioneret korrekt, går det udover leverancen af vand og varme. Rør, radiatorer, ventiler, vekslere og beholdere skal have den rigtige størrelse, og være af den rigtige type for at sikre en god komfort, en økonomisk drift og en fremtidssikret løsning. Derfor skal VVS-anlæg i dag opbygges med f.eks. dynamiske strengreguleringsventiler, klimastater, max-begrænsere, gennemstrømningsvekslere og mange andre moderne komponenter, som hjælper til at tilgodese disse ønsker.

Udskiftning af rør, faldstammer og stigstrenge

Mange vandrør, faldstammer, vandinstallationer og stigstrenge i ejendomme i Storkøbenhavn har efterhånden nogle år på bagen og trænger i disse år til udskiftning. I mange ældre ejendomme oplever beboerne for eksempel konkrete problemer med trykket og med temperaturen og ventetiden på det varme vand. Og det kolde vand er sjældent rigtig koldt.

Brugsvandsrør har typisk en levetid på 35-50 år, og de påvirkes af kalk, vandkvalitet og de materialer, de er samlet med. Typisk henvender andels- eller ejerboligforeningerne sig enten direkte til os – eller efter de først har talt med en VVS’er, der har henvist dem til en rådgiver.

Vi har mange års erfaring med at udskifte vandrør og stigstrenge i hovedstadens ejendomme. Se nogle eksempler på det her

Indeklima

Få en gennemgang af varmeanlægget

Kom godt i gang – vi gennemgår dit varmeanlæg
Hvis du er i tvivl om, hvor og hvordan du bør sætte ind for at optimere jeres VVS-anlæg i boligforeningen, er en gennemgang af jeres varmeanlæg en god øvelse at begynde med.

Varmeanlægget har betydning for mange af vores daglige rutiner, såsom varmen i stuen og trykket på vandet. Et enkelt tjek kan bidrage til at kortlægge hvilke tekniske funktioner, der kan skrues på.

Det kan mærkes i hverdagen, på pengepunge og på vores klimaaftryk.
Se Nicolaj fortælle mere i filmen her.

nicolaj vvs film

Et godt ”kredsløb” giver den rette forsyning

Vand- og varmekilderne fungerer som ejendommens ”kredsløb”, men er de af ældre dato eller ikke dimensioneret korrekt, går det udover leverancen af vand og varme. Rør, radiatorer, ventiler, vekslere og beholdere skal have den rigtige størrelse, og være af den rigtige type for at sikre en god komfort, en økonomisk drift og en fremtidssikret løsning. Derfor skal VVS-anlæg i dag opbygges med fx dynamiske strengreguleringsventiler, klimastater, max-begrænsere, gennemstrømningsvekslere og mange andre moderne komponenter, som hjælper til at tilgodese disse ønsker.

VVS forsyning

Det hjælper vi dig med

  • Vi giver dig overblik med en gratis handlingsplan

  • Udarbejder tilstandsrapporter og notater i en indledende fase for at få overblik over de eksisterende installationer, og får belyst mulighederne for forbedringer

  • Registrerer, projekterer og planlægger udskiftning af brugsvandsrør og stigstrenge i ejendommen

  • Tilrettelægger arbejdet med udskiftning af rørene med færrest mulige gener for jer som beboer undervejs

Jens

Brug for rådgivning? Tal med Jens.

Jens Voergaard

Civilingeniør

Jens har mange års erfaring inden for VVS, installationer og med energioptimering, og han har som projektleder projekteret og udført mange projekter relateret til udskiftning af installationer og varmeanlæg.

Jens

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode råd til, hvordan du passer på din ejendom, og indsigter som relaterer sig til renoverings- og transformationsprojekter.