Karriere og job

Vi er altid på udkig efter nye, dygtige kolleger. Så hvis du er ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør – og gerne vil være del af et stærkt hold rådgivende ingeniører med et godt fællesskab og høj faglighed – så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Karriere og job mød BangBeen

Er du vores nye kollega?

Kontakt

Mikkel Dahlbæk Sigurdsson,

Talent og Kompetenceleder

Har du spørgsmål om job, karriere, vores faglige tilgang eller hverdagen i Bang & Beenfeldt? Så tag en snak med Mikkel.

Mikkel Dahlbæk Sigurdsson

På tværs

Lige som de tværgående spær udgør det solide stabiliserende element i enhver tagkonstruktion, er tværfagligheden vores stabile fundament.

Tagrenovering Kasper Sarah

Mød os

Få endnu mere indblik i hverdagen som rådgiver i Bang & Beenfeldt. Kom med på byggeplads med vores seniorprojektledere Emil, Kasper og Daniel. Eller få et praktikanternes ord på, hvordan de har oplevet deres praktikforløb i Bang & Beenfeldt.

Sebastian Sønder Blvd

Et uformelt, uhøjtideligt og kompetencegivende arbejdsmiljø

I Bang & Beenfeldt gør vi en dyd ud af at arbejde tværfagligt og frem for alt samarbejde om opgaverne i hverdagen. Vi har rødderne solidt plantet på Christianshavn, omgivet af de gamle ejendomme, vi tager kærlig hånd om. Vi består af en blandet flok konstruktører, ingeniører og arkitekter.

Vi vægter trivsel og gode faglige og sociale relationer mellem kolleger meget højt. Tag et kig på vores Instagram eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag.

DSC 1454cathrine

Vores DNA