Karriere & Job

Vi er altid på udkig efter nye, dygtige kolleger. Så hvis du er ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør – og gerne vil være del af et stærkt hold rådgivende ingeniører med et godt fællesskab og høj faglighed – så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Thumbnail tour de bangbeen

Er du vores nye kollega?

På tværs

Lige som de tværgående spær udgør det solide stabiliserende element i enhver tagkonstruktion, er tværfagligheden vores stabile fundament. Se mere om, hvordan det er at arbejde i Bang & Beenfeldt

380B8098

Mød os

Få endnu mere indblik i hverdagen i Bang & Beenfeldt. Kom med på byggeplads med en af vores seniorprojektledere. Eller få et praktikanternes ord på, hvordan de har oplevet deres praktikforløb i Bang & Beenfeldt.

Ahmed 1

Et uformelt, uhøjtideligt og kompetencegivende arbejdsmiljø

I Bang & Beenfeldt gør vi en dyd ud af at arbejde tværfagligt og frem for alt samarbejde om opgaverne i hverdagen. Vi har rødderne solidt plantet på Christianshavn, omgivet af de gamle ejendomme, vi tager kærlig hånd om. Vi består af en blandet flok konstruktører, ingeniører og arkitekter.

Vi vægter trivsel og gode faglige og sociale relationer mellem kolleger meget højt. Tag et kig på vores Instagram eller Linkedin og få et indblik i vores hverdag.

DSC 1454cathrine

Kontakt

Mikkel Dahlbæk Sigurdsson,

Talent- & Kompetenceleder

Har du spørgsmål om job, karriere, vores faglige tilgang eller hverdagen i Bang & Beenfeldt? Så tag en snak med Mikkel.

Mikkel Sigurdson

Vores DNA