50 års jubilæum i 2024

I 1974 slog civilingeniørerne Gorm Bang Olsen og Povl Bay Beenfeldt deres efternavne sammen og skabte kimen til den virksomhed, vi er i dag: Bang & Beenfeldt. I anledningen af vores 50-års jubilæum dykker vi ned i arkiverne og kaster et blik på vores hverdag.

logo til web2

Dengang Povl Beenfeldt var med til at redde Rottehullet

2024 er jubilæumsår, og derfor dykker vi ned i arkivet og ser på nogle af de ikoniske projekter, vi har udført gennem de seneste 50 år. Et af dem er Rottehullet på Christianshavn som i 1990’erne blev renoveret og som den dag i dag står smukt vedligeholdt på Amagergade 3F.

Rottehullet

50 år med kollegialt sammenhold

Året 1974 byder på en begivenhed, der ligger os i Bang & Beenfeldt særligt nært: Nemlig da civilingeniørerne Gorm Bang Olsen og Povl Bay Beenfeldt blandede efternavne, og skabte kimen til den virksomhed, vi er i dag: Bang & Beenfeldt. Deres arv lever videre - især i det kollegiale sammenhold.

Gorm Bang Olsen og Povl Bay Beenfeldt

Renovering af Mastekranen på Nyholm

2024 er jubilæumsår, og derfor dykker vi ned i arkivet og ser på nogle af de ikoniske projekter, vi har udført i Bang & Beenfeldt gennem de seneste 50 år. Et af dem er Mastekranen på Nyholm, der i midten af 1980'erne blev renoveret for at bevare dens historiske værdi og samtidig leve op til moderne standarder.

Mastekranen - 2024

Arbejdsglæde og gode grin siden 1997

I 2024 fejrer vi 50-års jubilæum. Siden 1997 har Pernille Jensen været en del af Bang & Beenfeldt, og hun kan bedst beskrives som hjertet og stemmen i Bang & Beenfeldt – for det er stadig hende, du ofte vil møde i telefonen, når du ringer til hovednummeret.

Pernille, Sukkerfabrikken, 2024

Kan De finde fejlen?

Når man er sådan en gammel svend som os, der i år fejrer 50-års jubilæum, dukker der indimellem sjove ting op fra gemmerne. Som fx denne annonce, der er fra en tid, hvor vi var ”Des” med vores omverden.

Annonce fra arkivet #4