Rådgivning på tværs af fagligheder

Bang & Beenfeldt blev stiftet i 1974 af to ingeniører, og igennem årene har vi været i rivende udvikling. I 2024 er vi et tværfagligt hus med over 80 medarbejdere, heriblandt ingeniører, bygningskonstruktører, teknikere og arkitekter. I anledning af Bang & Beenfeldts 50-års jubilæum giver Erik Lindahl, Projekt- & markedschef, et indblik i, hvordan vores tværfaglighed skaber værdi for vores kunder.

Erik - 50 års - web

Eriks vej ind i Bang & Beenfeldt

Tværfagligheden står helt centralt i Bang & Beenfeldt - faktisk så vigtig, at den er defineret som en af fire grundlæggende virksomhedsværdier. Og det kan Erik skrive under på, for siden han blev en del af Bang & Beenfeldt i 2018, har han bidraget med sin tværfaglige tilgang. Med en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør samt tidligere erfaring fra arkitektbranchen forstår Erik vigtigheden af at se ud over sin egen faglighed. ”Jeg oplever tværfagligheden dagligt, hvor jeg deltager i tværgående sparring om processer, hvor vi også inddrager forskellige fagområder, internt og eksternt,” fortæller Erik.

Fællesskabskraft og videndeling

Erik fremhæver betydningen af vores interne samarbejde: ”Når det kommer til tværfagligt samarbejde, sker det oftest helt naturligt. Vi har åbenhed og transparens, og vi husker at dele erfaringer med hinanden,” forklarer han. Erik understreger, at det er vores stærke fællesskab, der sikrer effektivt tværfagligt samarbejde: ”Vi har et tæt fællesskab, og derigennem kender vi også hinandens styrker. Vi tænker ikke i siloer, så videndeling sker helt naturligt.”

Det eksterne samarbejde

Når vi samarbejder eksternt, kan vi i Bang & Beenfeldt bidrage på forskellige måder. ”Vi kan være totalrådgiver på et projekt, hvor vi selv sammensætter faglighederne og trækker eksterne parter ind i et projekt. Omvendt kan vi selv blive indbudt som underrådgiver, hvor eksterne samarbejdspartnere er totalrådgiver. Fælles for det eksterne samarbejde er, at vi kobles på andres fagligheder. Vi skal passe ind i konteksten og respektere de forskellige ekspertiser, og det gælder alt fra arkitekter til øvrige eksterne rådgivere,” siger Erik.

Tværfaglighed som kvalitetsgaranti

I Bang & Beenfeldt er vi organisatorisk sammensat med en komplet faglighed, der spænder bredt. Vi består af både projektledere, konstruktions- og installationsingeniører, bygningskonstruktører og bygherrerådgivere internt i huset. For bygherre er det en fordel, fordi det giver et højt kompetenceniveau, som sikrer at vi kan løse kundens opgaver inden for virksomheden. Denne blanding af forskellige fagligheder resulterer i velovervejede og solide projekter for vores kunder.

“Vores tilgang holder os på tæerne og udfordrer os til at tænke nyt i en branche, der kan være konservativ. Det er afgørende, at vi opretholder tværfaglighed, både internt og i vores eksterne samarbejder, der er med til at sikre, at vi leverer projekter af den højeste kvalitet,” afslutter Erik.

Tværfaglig rådgivning

Vores værdier kalder vi de fire T’er. En af dem er "Tværfaglig rådgivning":

Tværfaglig rådgivning på et højt niveau:
Vi har en tværfaglig rådgivningsprofil, hvor vi spænder fra teknisk tung ingeniørviden til dyb, praktisk forståelse for bygbarhed, økonomi og den gode proces.

Vi har fokus på at tilbyde den enkelte kunde netop den kompetence- og personlighedsprofil, der skaber det bedste match for den gode kunderejse.

Vi gør det komplekse simpelt for vores kunder, og vi yder konsekvent rådgivning i høj, dokumenteret kvalitet.

Tværfaglighed

Ikoniske projekter gennem 50 år

I anledning af vores 50-års jubilæum dykker vi ned i arkiverne og kaster et blik på vores hverdag. Se flere historier og projekter her.

logo til web2