50 år med kollegialt sammenhold
Fra melodier til mursten. Gorm og Povls arv lever videre i Bang & Beenfeldt i dag - blandt andet i det kollegiale sammenhold.
Fra melodier til mursten. Gorm og Povls arv lever videre, blandt andet i det kollegiale sammenhold
I 1974 vinder ABBA Melodi Grand Prix’et med sangen ”Waterloo” og Dronning Margrethe holder sin blot tredje nytårstale. Men året 1974 byder også på en begivenhed, der ligger os i Bang & Beenfeldt særligt nært. Nemlig da civilingeniørerne Gorm Bang Olsen og Povl Bay Beenfeldt blandede efternavne, og skabte kimen til den virksomhed, vi er i dag: Bang & Beenfeldt.
Den vovede og den jordnære
Alle 80 medarbejdere, der i dag udgør Bang & Benfeldt, kender ikke de to herrer personligt, da de desværre ikke er blandt os længere. Heldigvis har vi et par kolleger, som kendte Gorm og Povl godt: Troels Maaløe, der er arkitekt og projektleder i Bang & Beenfeldt siden 2003, fortæller, at
Povl og Gorm var meget forskellige og var et godt makkerpar, hvor Gorm var lidt af en vovehals, var Povl mere jordnær og allerede dengang interesserede sig meget for bæredygtighed.
Jens Voergaard er VVS-ingeniør og har været en del af Bang & Beenfeldt siden 1993, og han fremhæver især Gorm og Povls rejselystne og videbegærlige sind. Det var nemlig de to, der grundlagde ideen med Bang & Beenfeldts studieture, som stadig er et højdepunkt i Bang & Beenfeldt her 50 år efter. Hvert år tager vi på studieture et sted i Europa, hvor der er fokus på det sociale kollegaskab og, at skabe fælles oplevelser og blive inspireret af kultur og arkitektur.
Sammenhold: en nøgle til succes
I Bang & Beenfeldt bærer vi stadig mange af de kendetegn videre i vores DNA, hvor vi vægter det sociale fællesskab særdeles højt og har fokus på hele tiden at blive klogere og dygtigere på vores felt, også når det kommer til bæredygtighed.