Handlingsplan

Vi tilbyder dig som er en del af bestyrelsen i en andels- og ejerforening en GRATIS handlingsplan. Med en handlingsplan får I som forening et klart og enkelt overblik over, hvor I bør sætte ind først for at renovere og forbedre jeres ejendom på den helt korte bane. Det værste, du kan gøre er nemlig at lade stå til og udskyde at vedligeholde jeres ejendom – for små skader kan hurtigt vokse sig store og dyre.Et godt beslutningsgrundlag


Revner i facaden, fugt i kælderen, utætte vinduer eller slidt tag. Hvordan står det til med jeres ejendom? Vi foretager en byggeteknisk gennemgang af ejendommen fra kælder til kvist med fokus på alle bygningsdelene: tag, vinduer, murværk og varmeanlæg. Derefter udarbejder vi en gratis plan, der giver jer overblik over:

  1. Ejendommens tilstand

  2. Anbefalinger til handlinger

  3. Tilhørende budget

Konkrete anbefalinger som kan stemmes igennem på generalforsamlingen

Handlingsplanen giver jer et godt beslutningsgrundlag, som i med fordel kan drage nytte af op mod en generalforsamlingen. Handlingsplanen tydeliggør, hvor I bør sætte ind lige nu på den korte bane, for at sikre at standen på ejendommen ikke forringes yderligere. Med andre ord giver handlingsplanen jer den rette forberedelse, så I står stærkere, når I mødes til generalforsamlingen. I får hjælp til at prioritere vedligeholdelsen af ejendommen og ved hvilke emner, der er vigtige at få med på dagsordenen til generalforsamlingen, og hvilke som kan vente.

Brug for en rådgiver? Tag en snak med Claes

Claes Bohn-Willeberg

Bygherrerådgiver

Claes er bygherrerådgiver og har mange års erfaring med byggeteknisk rådgivning. Han hjælper en masse andels- og ejerboligforeninger og andre kunder i København igennem deres renoveringsprojekter.

Claes