Eric Vökel Boutique Apartments

Fra ældre hotel til moderne hotellejligheder på Vesterbro

Et gammelt og tidsmærket hotel på Vesterbro i København har gennemgået en større transformation. De tidligere hotelværelser er blevet nyindrettet til moderne hotellejligheder.

I Bang & Beenfeldt har vi været ingeniørrådgiver i forbindelse med ombygningen.

Hotellet trængte til en kærlig renovering, og har nu fået 23 tidssvarende hotellejligheder.

Bang & Beenfeldts opgave omfattede ingeniørteknisk rådgivning og bistand vedrørende projektering af hovedprojekt for VVS og ventilation.

Hotellejlighederne har ventilation med varmegenvinding og behovsstyring, kombineret med en fan coil pr. rum til køling og brandsikring med brandspjæld.

Der er gulvvarme i alle værelser og radiatorer i fællesarealer. Hver lejlighed får deres eget køkken og bad med alle tilhørende installationer.

Bang & Beenfeldt har projekteret alle installationer i bygninger: Ventilation, varme, køling, brugsvand, og afløb.

Vi har yderligere stået som projektleder for alle fag. Derudover har Bang & Beenfeldt været tilknyttet som arbejdsmiljøkoordinator i projekt- og udførelsesfasen. Projektet åbnede i 2020, hvor det nyrenoverede hotel fik sine første gæster. Bygherre har hoteller i flere storbyer i Europa.

Fakta om projektet

BygherreEric Vökel Boutique Apartments
RolleIngeniørrådgiver (projektering, tilsyn)
Aflevering2020

Tal med en rådgiver: Erik

Erik Lindahl

Projekt- og markedschef

Erik Lindahl har mange års erfaring med transformations- og ombygningsprojekter, og rådgiver mange af vores erhvervskunder inden for området.

Erik