Vores DNA

Siden 1974 har vi i Bang & Beenfeldt taget hånd om byens ejendomme og som rådgiver renoveret med respekt for ejendommenes historie, omgivelser og arkitektur. For dem der bor, færdes og arbejder i dem. Og for vores fælles miljø og fremtid

50-års jubilæum

I 1974 slog civilingeniørerne Gorm Bang Olsen og Povl Bay Beenfeldt deres efternavne sammen og skabte kimen til den virksomhed, vi er i dag: Bang & Beenfeldt. I anledning af vores 50-års jubilæum dykker vi ned i arkiverne og kaster et blik på vores hverdag.

logo til web2

Renovering med respekt

At renovere og vedligeholde de eksisterende bygninger frem for at rive ned er sund fornuft. For når man renoverer og genanvender materialer, tærer det mindre på kloden, end når man producerer nyt og udvinder nye ressourcer. Læs om vores tilgang til en mere respektfuld renovering.

Som Vores ejendom-kunde får du årlig genbesigtigelse af din ejendom

På tværs

Lige som de tværgående spær udgør det solide stabiliserende element i enhver tagkonstruktion, er tværfagligheden vores stabile fundament. Se mere om, hvordan det er at arbejde i Bang & Beenfeldt.

380B8098

Rådgivning siden 1974

Bang & Beenfeldt har rødderne solidt plantet på Christianshavn. Det er herfra vi har ydet byggeteknisk rådgivning siden 1974. Her er vi omgivet af smukke, gamle ejendomme af den slags, vi brænder for at tage godt hånd om.

Christianshavn

Vores rådgivning

Når du vælger Bang & Beenfeldt, får du professionel rådgivning af høj kvalitet med afsæt i dine behov.

Langelinje

Vores værdier

De fire T’er udgør grundlaget for virksomhedens værdier:

  • Tætte relationer

  • Tværfaglig rådgivning

  • Trivsel, talent og arbejdsglæde

  • Tillidsfuld ledelse

bjørk