På tværs

Lige som de tværgående spær udgør det solide stabiliserende element i enhver tagkonstruktion, er tværfagligheden vores stabile fundament.

...det er blandt andet derfor, vi i Bang & Beenfeldt siger, at vi er ”på tværs”.

Vores tilgang til projekter bygger nemlig på en sund blanding af forskellige fagligheder, for det betyder både solide, gennemarbejdede projekter for vores kunder, og det betyder, at vi selv holder os skarpe rent fagligt.

Når vi siger, at vi er "på tværs" siger vi det også med et glimt i øjet. For os handler det at være på tværs også om, at vi søger at udfordre den lidt konservative branche vi er del af, skubbe til "status quo" og stille spørgsmålstegn ved om "plejer" er godt nok. Du kan læse nogle af vores debatindlæg her.

På tværs - af kolleger

I Bang & Beenfeldt består vi af en bred vifte af fagligheder, fra projektledere og bygningskonstruktører over VVS-ingeniør og diplomingeniører til arkitekter og administrationen. I dag tæller vi cirka 60 kolleger, og vi har et suverænt fællesskab og samarbejde på tværs af vores fagligheder.

Som medarbejder i Bang & Beenfeldt bliver du en del af en virksomhedskultur, der er præget af en ligefrem og god dialog og en rar stemning, hvor vi hjælper hinanden med både stort og småt på tværs af fagligheder og organisatoriske grupper – og hvor der omvendt er plads og albuerum til selv at lede og tage ansvar i takt med, at du er klar til det.

daniel pernille

På tværs - af anciennitet

Vi samarbejder på kryds og tværs af anciennitet og erfaring. Ofte bliver projekterne bemandet af kolleger, som har forskellige indfaldsvinkler qua deres erfaring og fagligheder.

Varmt velkommen til nye kolleger
Som ny medarbejder i Bang & Beenfeldt bliver du taget godt imod: Fra første dag bliver du mødt med et solidt onboarding-program, hvor du kommer godt rundt om hele virksomheden og får indblik i vores tilgang og hvordan vi arbejder. Vi er organiseret i små selvledende grupper, hvor din direkte leder vil sørge for at du får en god indføring i virksomheden og hverdagen.

rådgivning

På tværs - af uddannelse, job og praktik

På samme måde tænker vi på tværs af uddannelse og praktik, når vi sørger for at skabe rum og balance til dig, der gennemfører en lærerig praktik hos os.

Hvert år får vi nye praktikanter ind, som både kan være ingeniørstuderende og konstruktørstuderende - primært fra DTU og KEA,

En praktik hos os giver dig blandt andet:

  • Mulighed for at få erfaring inden for dit specifikke fagområde, hvad enten det er generel projektledelse, statik, VVS, ventilation og byggeteknik

  • Erfaring med at løfte et ansvar og erfarne kolleger at sparre med

  • Sociale aktiviteter og 60 rare kolleger

  • En hverdag i lyse, lækre, nyrenoverede kontorlokaler på Christianshavn

  • Praktisk erfaring med projekter og 3D-projektering i Revit

veronica cathrine

Mød os

Få endnu mere indblik i hverdagen i Bang & Beenfeldt. Kom med på byggeplads med en af vores seniorprojektledere. Eller få et praktikanternes ord på, hvordan de har oplevet deres praktikforløb i Bang & Beenfeldt.

Ahmed 1

Er du vores nye kollega?

Find vores aktuelle ledige stillinger her.

Uopfordret ansøgning

Kontakt

Mikkel Dahlbæk Sigurdsson,

Talent- & Kompetenceleder

Har du spørgsmål om job, karriere, vores faglige tilgang eller hverdagen i Bang & Beenfeldt? Så tag en snak med Mikkel.

Mikkel Sigurdson

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode råd til, hvordan du passer på din ejendom, og indsigter som relaterer sig til renoverings- og transformationsprojekter.