Tilstand og vedligehold af din ejendom

Alle, der ejer en ejendom, bør have en opdateret tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan. Det er din ejendoms vigtigste dokumenter. Vi udarbejder dem digitalt, så du får et nemt og enkelt overblik. I den forbindelse tilbyder vi servicepakken Vores ejendom, der blandt andet sikrer, at du altid har et retvisende og opdateret overblik over din ejendom.

Tilstandsrapport & vedligeholdelsesplan

Med en tilstandsrapport og en vedligeholdelsesplanen sikrer du dig et komplet overblik over, hvordan du bør prioritere vedligehold af din ejendom over de næste mange år.

Vores ejendom

Vores ejendom er en servicepakke. Med den har du altid en rådgiver ved hånden, som du kan konsultere for byggeteknisk rådgivning.

Tal med en ekspert: Ruben

Ruben Sass

Seniorprojektleder, tilstandsrapport & vedligehold

Med sin baggrund som bygningskonstruktør har Ruben den byggetekniske viden, der skal til for at kunne vurdere din ejendoms tilstand. Ruben har også erfaring med at udarbejde vedligeholdelsesplan, der giver det nødvendige overblik og udarbejder dem også digitalt på ejendom.com

Ruben

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode råd til, hvordan du passer på din ejendom, og indsigter som relaterer sig til renoverings- og transformationsprojekter.