Servicepakken "Vores ejendom"

Vink farvel til ringbind, huskesedler og rapporter, der alligevel bliver væk et sted oppe på loftet. Få overblik og tryghed med Vores ejendom. Men den har du altid en rådgiver ved hånden, som du kan konsultere for vedligehold af din ejendom.

Som Vores ejendom-kunde får du årlig genbesigtigelse af din ejendom

Som Vores ejendom-kunde får du årlig genbesigtigelse af din ejendom

Digitalt overblik

Når vi udarbejder tilstandsrapporter og vedligeholdelsesplaner, foregår det digitalt på platformen ejendom.com og vi har samlet det hele i servicepakken kaldet Vores ejendom.

Med servicepakken lettes arbejdet for dig, som er del af bestyrelsen i ejer- eller andelsboligforeningen. For med den får I sammen et digitalt overblik over jeres ejendom.

Med intuitive grafikker og farver bliver det nemt for jer at få det nødvendige indblik, og I undgår at skulle læse lange, tunge rapporter, når I blot har brug for et hurtigt overblik.

Årlig genbesigtigelse

Samtidig får du årlig genbesigtigelser med i servicepakken. Det sikrer, at eventuelle skader på ejendommen kan blive taget i opløbet og at du altid har et opdateret og reelt overblik over jeres fælles ejendoms tilstand. Det gør det nemmere for dig og resten af bestyrelsen at budgettere og sikre, at I vedligeholder ejendommen korrekt.

Priser og abonnementspakker

Se priser og abonnement her (PDF): Vores ejendom - digital folder

Digitale fordele med Vores ejendom

  • Et nemt, intuitivt, aktuelt og opdateret overblik over tilstanden på jeres ejendom

  • I behøver ikke at være eksperter i bygningsvedligehold, for I kan nemt afkode de enkle grafikker og data på platformen

  • En omfattende tilstandsrapport af hele ejendommen og løbende opdatering af den ved behov

  • En 10-årig vedligeholdelsesplan og løbende opdatering af den ved behov

  • Lovpligtigt energimærke og udarbejdelse af nyt energimærke, når det eksisterende er udløbet

  • 2 timers gratis hotline pr. måned: stil byggetekniske spørgsmål til os

  • I får udarbejdet et byggebudget gratis, inden større renoverings- eller forbedringsprojekter sættes i gang

  • Som rådgiver deltager vi gratis på jeres generalforsamling ifm. planlægning af større opgaver på jeres ejendom

  • Mulighed for at dele relevant ejendomsinfo internt og eksternt - for eksempel med administrator, rådgiver, forsikring og de andre i bestyrelsen

  • Online arkiv over ejendommens tidligere byggesager og vedligeholdelseshistorik. Arkivet vil løbende blive opdateret af de relevante rådgivere, bestyrelse, administrator, i takt med at opgaverne udføres

Sebastian og Emil

Årlig genbesigtigelse er en vigtig prioritet

Som Vores ejendom-kunde er en årlige genbesigtigelse af din ejendom vigtig af prioritere. Det er vigtigt, fordi det er her, vi opsporer og opdaterer data om nye skader og slid, vi identificerer udvikling af kendte skader og tilvejebringer ny viden om vedligehold.

Alt sammen vigtigt for at optimere driften af din ejendom og foreningens økonomi. Ved at indsamle og analysere disse data kan vi identificere potentielle problemer, forbedre vedligeholdelsesplaner og forbedre ejendommens levetid.

Se, hvorfor den årlige genbesigtigelse er vigtig:

Få en demo

Du kan naturligvis altid få en demo, hvor vi viser dig, hvordan ejendom.com fungerer og høre mere om servicepakken Vores ejendom.

Se mere om platformen ejendom.com herVores ejendom screen dump

Nysgerrig på at høre mere?

Med ejendom.com bliver det nemmere at være bestyrelsesmedlem i din boligforening. Brug den nye platform og få digitale fordele allerede i dag.

Kontakt os på 32 57 82 50 eller info@bangbeen.dk og lær platformen at kende.

tablet

Tal med en ekspert: Michael

Michael Kristensen

Kundeansvarlig, Vores ejendom

Michael er vores ekspert, når det kommer til Vores ejendom. Han guider og hjælper dig som kunde og rådgiver dig i forhold til hvilken af vores servicepakker, der passer til lige netop dig og din forening.

Michael