Tilstandsrapport & vedligeholdelsesplan

Alle, der ejer en ejendom, bør have en opdateret tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan. Det er din ejendoms vigtigste dokumenter.

Tilstandsrapport giver dig overblik

Med en tilstandsrapport får du indblik i, hvordan det står til med din ejendom. Sammen med en vedligeholdelsesplan får du et komplet overblik over, hvordan du bør prioritere vedligehold af din ejendom over de næste mange år.

Undgå, små skader vokser sig store

En ejendoms bygningsdele nedbrydes naturligt med tiden, og skader, der lige nu virker små, kan hurtigt vokse sig større og blive dyre for dig som ejer, hvis ikke der holdes øje med ejendommen og gribes ind i god tid.

Med en tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan kan du være på forkant og gribe ind i tide. De giver også dig som ejer et overblik over, hvordan du bør prioritere din økonomi ift. din ejendom.

Vi har mange års byggeteknisk erfaring med at vurdere ejendomme, så vi kan hjælpe dig uanset om det gælder en vedligeholdelsesplan til andeboligforening, en tilstandsrapport til erhvervsejendom eller en vedligeholdelsesplan til din ejerforening.

Et godt beslutningsgrundlag

En vedligeholdelsesplan og tilstandsrapport er de vigtigste værktøjer, når I i foreningen skal træffe beslutninger om jeres fælles ejendom på generalforsamlingen. Med de vigtige dokumenter på plads kan I nemlig prioritere og tage de gode valg i forhold til, hvad der ikke kan vente med at blive renoveret - og om der er råd til de lidt "sjovere" ting, som fx altaner.

Vi rådgiver og hjælper dig fx med:

  • Tilstandsrapport

  • Bygningsregistrering

  • Vedligeholdelsesplan

  • Prioriteringsrækkefølge

  • Teknisk og økonomisk vurdering

Carl Bernhards Vej droneoptagelse

Når vedligehold og renoveringsopgaver tænkes ind i en gennemtænkt og overordnet plan, har du bedre mulighed for at prioritere dine budgetter og ikke mindst udføre vedligeholdelsesarbejderne på de rigtige tidspunkter af året.

Mikkel Ås

Bygningskonstruktør. Projektleder, tilstandsrapport og vedligehold

Mikkel Ås

Hvad er ...

Tal med en ekspert: Ruben

Ruben Sass

Seniorprojektleder, tilstandsrapport & vedligehold

Med sin baggrund som bygningskonstruktør har Ruben den byggetekniske viden, der skal til for at kunne vurdere din ejendoms tilstand. Ruben har også erfaring med at udarbejde vedligeholdelsesplan, der giver det nødvendige overblik og udarbejder dem også digitalt på ejendom.com

Ruben