Søger du en ingeniør inden for VVS og ventilation?

Det er altid en god idé at have en rådgiver med, når VVS-installationer skal projekteres. Og det gælder, uanset om det er renovering eller nybyggeri, eller om det drejer sig om varme, vand, gas, afløb, kloak eller ventilation. Vores VVS-ingeniører planlægger og dimensionerer anlæg, så det opfylder myndighedskrav såvel som komfort- og bygherrekrav.

Rør, radiatorer, ventiler, vekslere og beholdere skal have den rigtige størrelse, og være af den rigtige type for at sikre en god komfort, en økonomisk drift og en fremtidssikret løsning. Derfor skal VVS-anlæg i dag opbygges med f.eks. dynamiske strengreguleringsventiler, klimastater, max-begrænsere, gennemstrømningsvekslere og mange andre moderne komponenter, som hjælper til at tilgodese disse ønsker.

Kom godt i gang – vi gennemgår jeres varmeanlæg

Hvis I som forening er i tvivl om, hvor og hvordan I kan sætte ind ift. at optimere jeres VVS-anlæg, er en gennemgang af jeres varmeanlæg en god øvelse at begynde med. Varmeanlægget har betydning for mange af vores daglige rutiner, såsom varmen i stuen og trykket på vandet. Et enkelt tjek kan bidrage til at kortlægge hvilke tekniske funktioner, der kan skrues på – noget som både kan mærkes i hverdagen, på pengepunge og på vores klimaaftryk. Læs mere om hvordan I kommer i gang med en gennemgang af varmeanlægget i folderen her.

Mere end 45 års erfaring på området

Vi har igennem mange år arbejdet med afløbsforhold både i selve bygningen og i jorden / på grunden. I nybyggerier har vi udført dimensionering og projektering af kloak og afløbsinstallationer både i selve bygningen samt omkring bygningen, herunder tilslutning med hovedkloakken.
Der er desuden mange ældre bygninger, der nu begynder at opleve problemer med brugsvandsinstallationerne, varmeforsyningen og/eller stigstrengene.

Vi har udført en lang række projekter for udskiftning af brugsvandsinstallationer/stigstrenge mv. samt udskiftning eller renovering af varmecentralen, faldstammer og lignende. Specielt har vi stor erfaring med at udføre denne type opgaver i andels- og ejerforeninger. Vi er klar over, at en sådan proces skal håndteres og tilrettelægges på en sådan måde, at beboerne kan træffe valg om indsatsen på et så oplyst grundlag som muligt med færrest mulige gener i udførelsesfasen. Vi udarbejder også gerne tilstandsrapporter og notater i en indledende fase for at få overblik over den eksisterende installation, og få belyst mulighederne for forbedringer.

Er du nysgerrig på at se, hvilke VVS-projekter vi tidligere har udført, kan du finde udvalgte referencer her.

Kontakt mig

  • Ved at udfylde kontaktformularen accepterer du Bang & Beenfeldts persondatapolitik

Kontakt os

Jens og Kristoffer har tilsammen over 30 års erfaring, og er specialister i VVS-installationer og
-anlæg. Derfor får du kyndig rådgivning og vejledning om, hvordan jeres varmeanlæg kan optimeres.

Kontakt os på vvs@bangbeen.dk