Vinteren lurer lige om hjørnet, og det betyder ofte, at der skrues op for hygge, når vi luner os inden døre med en varm kop te. Men det er ikke nær så hyggeligt, hvis det kun er teen, vi kan varme os med. Stuetemperaturen skal også kunne følge med de kolde vintermåneder, og det er ikke altid tilfældet, hvis ejendommens varmeanlæg er af ældre dato.

Vores varmeanlæg skal være leveringsdygtige, så hverdagsrutinerne ikke besværes – det gælder alt fra trykket i bruseren til temperaturen i stuen. Særligt nu, hvor vi går vinteren i møde, er der ekstra god grund til at få tjekket varmeanlægget, så det pludselig ikke sætter ud en kold vinteraften. En gennemgang af varmeanlægget giver både tryghed om, at frosten kan håndteres, og det kan samtidig resultere i, at vi hverken unødigt tømmer vores sparegris og griser miljøet til.

Opnå fordele med en gennemgang

Er jeres andels- eller ejerforenings varmeanlæg udfordret på den ene eller anden måde, kan en af vores VVS-ingeniører foretage en grundig gennemgang af ejendommens anlæg, og sammen får vi afdækket problemer og fremtidige løsninger. Og der er mærkbare fordele at hente ved at få tjekket ejendommens anlæg. I vil fx kunne mærke:

  • Større komfort
  • Øget tryghed
  • Bedre miljø
  • Sikker økonomi

Læs mere om, hvordan I kommer i gang med et eftersyn af jeres varmeanlæg i folderen her.

Står jeres forening over for et kommende VVS-projekt? Så er det en god ide at bruge en rådgiver, som kan hjælpe jer med at gennemføre projektet og rådgive undervejs.

Se, hvordan vi kan hjælpe jer her.