Rådgivende ingeniør i København

Står du med et renoveringsprojekt, der kræver byggeteknisk rådgivning i København? Så er Bang & Beenfeldt den rigtige samarbejdspartner for dig.

Ingeniørrådgivning i København og på Frederiksberg

Vi kender byens byggeskikke som vores egen bukselomme. Siden 1974 har vi renoveret og udført byggeteknisk rådgivning på ejendomme i København og på Frederiksberg.

Bang & Beenfeldt består af rådgivende ingeniører, arkitekter og konstruktører, der tværfagligt samarbejder om at give dig og din boligforening professionel, byggeteknisk rådgivning i København.

Vi har 50 års erfaring med renovering af ejendomme i København, og det giver os dybt kendskab til byens byggeskikke. Vi hjælper dig, der er en del af bestyrelsen i din andelsforening eller ejerforening på Frederiksberg og i København.

Renovering i København

Vi tilbyder byggeteknisk rådgivning i København for at sikre, at du og din forening kan få de bedste forudsætninger for et succesfuldt renoveringsprojekt.

Hvad enten det gælder en større tagrenovering, et VVS-projekt, hvor stigstrenge skal udskiftes eller en tilstandsrapport, står vores erfarne ingeniører klar til at hjælpe med beregninger og rådgivning.

Vi hjælper dig og din boligforening med alt fra kælder til kvist, fx:

  • Byggeteknisk rådgivning: Når du fx skal renovere facader, vinduer og tag

  • Ingeniørrådgivning: VVS, varme, ventilation, energioptimering og statiske beregninger

  • Byggestyring: Vi hjælper med at lede projektet igennem en renovering, ombygning eller transformation

  • Undersøgelser: Brandtekniske undersøgelser, energimærker, termografi og handlingsplaner

  • Tilstandsrapporter og vedligeholdelsesplaner: Giver dig et indblik i din ejendoms tilstand, så du har det rette beslutningsgrundlag

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode råd til, hvordan du passer på din ejendom, og indsigter som relaterer sig til renoverings- og transformationsprojekter.

Rådgivende ingeniørfirma i København

Vi hjælper dig og din boligforening med at renovere og vedligeholde jeres fælles ejendom.

Vedligeholdelsesplan

Projektrådgivning og byggeledelse

Udover ingeniørrådgivning i København, kan vi også hjælpe med at udføre byggeledelse, når du skal renovere. I praksis betyder det, at vi leder projektet hele vejen igennem processen, så ingen detaljer går tabt i forløbet.

Vi er din mand (m/k) i marken og hjælper dig og resten af din forening igennem processen og varetager dialogen med håndværkere og andre fag, når vi udfører projektrådgivning.

rådgivning

Vores DNA