Gårdrenovering og skybrudssikring

Fællesområder som gården har typisk flere forskellige funktioner: Det er her grillen bor sammen med cykelparkering og affaldssorteringen. Derfor kan det være svært at forene den praktiske logistik med det hyggelige gårdmiljø - og særligt, når der ikke er mange kvadratmeter til rådighed.

Gårdrenovering

Få et indbydende og optimeret gårdmiljø

Overvejer du en gårdrenovering, er det en god ide at indtænke skybrudssikring og lokal afledning af regnvand (LAR) ind i renoveringen. Det er især på grund af de enorme regnskyl og skybrud, der i stigende grad udfordrer vores boligsituation og forårsager oversvømmelser i kældre og forårsager fugt i kældervægge og fundamenter.

Fugtsikring

I Bang & Beenfeldt har vi solid erfaring med gårdrenovering i kombination med fugtsikring – herunder etablering af dræn og LAR-anlæg. Vi har blandt andet udført LAR-projekter i forbindelse med gårdrenoveringer for større andelsboligforeninger, og har samtidig lavet komplette re-designs af deres gårdrum og skabt nye og spændende gårdmiljøer.

LAR-løsning kan være den rette løsning i din gård

Vi kan hjælpe med at kortlægge jeres udfordringer og pege på de steder, hvor en gårdrenovering eller LAR-anlæg vil gøre mest nytte - hvad enten det drejer sig om en akut afhjælpning af skader eller en forebyggende indsats.

Skybrudssikring

Klimaforandringerne byder på mere og kraftigere regn på vores breddegrader. De seneste år har vi set mange eksempler på oversvømmelser og vand i kældre. Derfor er det en god ide at tænke vand ind, når du overvejer gårdrenovering.

skybrudssikring

Gårdrenovering, der gør nytte

Vi hjælper dig bl.a. med:

  • Rådgivning i forbindelse med indledende overvejelser

  • Kloak- og afløb

  • Renovering af kloakanlæg

  • Fugtsikring, herunder etablering af omfangsdræn

  • LAR-anlæg (Lokal afledning af regnvand)

  • Projektering og udformning af gårdanlæg

  • Myndighedsbehandling

  • LUR (Lokal udnyttelse af regnvand)

Vi har igennem mange år oparbejdet stor erfaring med projekter, der alle relaterer sig til ovenstående og kan hjælpe med at vurdere jeres muligheder. Det kan både være hvad angår alt det tekniske og selve udformning og indretning af udearealer.

Lar

Eksempler på LAR-løsninger

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode råd til, hvordan du passer på din ejendom, og indsigter som relaterer sig til renoverings- og transformationsprojekter.

Tal med en ekspert

Sebastian Angelo Lynge

Seniorprojektleder

Sebastian har udført adskillige renoveringsprojekter for andels- og ejerforeninger og har i sin rådgivning altid øje for energieffektive løsninger, der kan være med til nedbringe energiforbruget og øge komforten i boligerne.

Sebastian