Tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan

Alle der ejer en ejendom bør have en opdateret tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan af ejendommen. Det er din ejendoms vigtigste dokumenter.

Hvad er en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport beskriver tilstanden af din ejendoms forskellige bygningsdele: tag, ydervægge, døre, vinduer, installationer og fællesarealer (trappeopgange, loftsrum, kældre, varmecentral mv.).
I tilstandsrapporten bliver vedligeholdelsesarbejder af disse bygningsdele også registreret, ligesom der udarbejdes prisoverslag til disse arbejder.

Hvad er en vedligeholdelsesplan?

Med vedligeholdelsesplanen får du overblik over, hvilke vedligeholdelsesarbejder, der bør gennemføres de næste 5-10 år.
Vedligeholdelsesplanen indeholder en oversigt, hvor du kan se, hvornår du bør få foretaget vedligeholdelsesarbejderne, inden det får væsentlige fordyrende konsekvenser for jer som forening.

Den indeholder desuden en prioriteringsrækkefølge, hvor arbejder, der har størst konsekvens for bygningens restlevetid, prioriteres højest.
Vi tilbyder altid at udarbejde en tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan som en samlet ydelse.

Digitalt og nemt overblik med ejendom.com

Vi udarbejder alle tilstandsrapporter og vedligeholdelsesplaner digitalt på plaformen “ejendom.com”.

Her får I et nemt, samlet overblik over tilstanden på jeres ejendom, uden at holde styr på lange, tunge pdf’er og rapporter.

Derfor er det nødvendigt

Der bør være en tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan af alle ejendomme uanset alder. Det kan nemlig være lige så vigtigt at have en plan for vedligeholdelsesarbejder i nyere ejendomme som i gamle, da nye ejendomme også hurtigt kan begynde at vise tegn på nedbrydning.

En ejendoms forskellige bygningsdele nedbrydes naturligt med tiden, og skader, der lige nu virker små, kan hurtigt vokse sig større og blive dyre for dig som ejer, hvis ikke der holdes øje med ejendommen og gribes ind i god tid. Og det er netop dét, du kan med en tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan. De giver også dig som ejer et overblik over, hvordan du bør prioritere din økonomi ift. din ejendom.

Når vedligehold og evt. renoveringsarbejder tænkes ind i en gennemtænkt og overordnet plan, har du bedre mulighed for at prioritere dine budgetter og ikke mindst udføre vedligeholdelsesarbejderne de rigtige tidspunkter af året.

Med hundredevis af udarbejdede tilstandsrapporter og vedligeholdelsesplaner bag os, har vi stor erfaring med dette område.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om muligheden for at få udarbejdet en tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan.

Kontakt mig

  • Ved at udfylde kontaktformularen accepterer du Bang & Beenfeldts persondatapolitik

Du kan fx få rådgivning om:

  • Tilstandsrapport
  • Bygningsregistrering
  • Bygningsvedligeholdelsesplan
  • Prioriteringsrækkefølge
  • Vedligeholdelsesplan
  • Teknisk og økonomisk vurdering