Gårdrenovering i København

Gårdrenovering Overvejer du at forny hele eller dele af dit gårdmiljø? Så er der sikkert et væld af spørgsmål at tage stilling til: Hvordan griber vi det an? Hvem kan hjælpe? Hvad koster det? Skal vi have en grønnere gård med grillsteder? Og hvad med cyklerne og affaldscontainerne? Og kloakkerne, hvad med dem?

Der er nok at tage stilling til. Men har du tænkt på, at en gårdrenovering også kan hjælpe miljøet og bidrage til løsninger, der gavner hele samfundet? Og så kan du endda spare penge.

Eksperter i gårdrenovering

Bang & Beenfeldt har igennem mange år oparbejdet stor erfaring med gårdrenovering, ofte i en kombination med fugtsikring, herunder etablering af dræn og LAR-anlæg. Vi har blandt andet udført LAR-projekter i forbindelse med gårdrenoveringer for nogle større andelsboligforeninger og har samtidig lavet et komplet re-design af deres gård og skabt nogle nye og spændende gårdmiljøer.

Der er i øjeblikket gode muligheder for at få store tilskud fra eksempelvis HOFOR eller andre forsyningsselskaber igennem refusion af tilslutningsafgifter, hvis ejendommen udleder regnvand på egen grund. Bang & Beenfeldt A/S kan hjælpe med at kortlægge jeres udfordringer og pege på de steder, hvor en gårdrenovering eller LAR-anlæg vil gøre mest nytte, hvad enten det drejer sig om en akut afhjælpning af skader eller en forebyggende indsats.

Vi har igennem mange år oparbejdet stor erfaring med projekter, der alle relaterer sig til ovenstående og kan hjælpe med at vurdere jeres muligheder – det kan både være hvad angår alt det tekniske samt i selve udformningen og indretningen af udearealer.

LAR – godt for miljø og pengepung

LAR-anlægLAR står for Lokal Afledning af Regnvand, og går ud på at håndtere regnvandet der, hvor regnen falder. Det kan gøres via forskellige tiltag, som fordamper, nedsiver eller forsinker regnvandet. Et gårdrenoveringsprojekt er en glimrende lejlighed til at overveje metoder, der kan hjælpe jer med at bortskaffe regnvand uden at lede det i kloakken, og dermed undgå risikoen for oversvømmede kældre. Og hvem siger, at alt det vand så ikke kan bruges til noget fornuftigt? Det kan f.eks. bruges til tøjvask, rengøring af udendørs møbler eller toiletskyl.
Få flere informationer om LAR her.

Udfyld kontaktformularen øverst i højre side, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer – hvad enten det drejer sig om overordnede strategiske overvejelser eller helt konkrete tiltag til at afhjælpe klimaudfordringerne og sikre værdierne.

Besøg vores sider: facebook linkedin

Kontakt mig

  • Ved at udfylde kontaktformularen accepterer du Bang & Beenfeldts persondatapolitik

Vi kan tilbyde:

  • Rådgivning af foreninger i forbindelse med indledende overvejelser
  • Kloak- og afløb
  • Renovering af kloakanlæg
  • Fugtsikring, herunder etablering af omfangsdræn
  • LAR-anlæg (Lokal Afledning af regnvand)
  • Projektering og udformning af gårdanlæg
  • Myndighedsbehandling