Mandecenteret, hovedstaden

Vi har på Købmagergade udført totalrådgivning i forbindelse med transformation af kontorejendom til mandekrisecenter. Opgaven med at få en 5-etagers kontorejendom konverteret til et indbydende og trygt sted, for kriseramte mænd, har betydet en nytænkning af indretningen og inddelingen af de eksisterende lokaler. De store, åbne kontorarealer skulle opdeles i mindre rum, som i dag fungerer som samtalerum og værelser. Herudover er der lagt vægt på at få skabt fællesopholdsrum (stue og køkken) samt familieværelser. Som rådgiver har vi haft ansvar for udbudsmateriale og projektmateriale, tids- og økonomistyring, kvalitetskontrol, byggeledelse og tilsyn i forbindelse med byggeriet.

Siden 2006 har Mandecentrets første afdeling ligget på Christianshavn. Men da efterspørgslen på Mandecentrets tilbud voksede ud af de eksisterende lokaler på Christianshavn, var der behov for flere kvadratmeter. Derfor rykkede krisecentret til Købmagergade 9, der efter en gennemgribende renovering og ombygning, er blevet til det nye krisecenter for mænd i hovedstaden.

I dag kan Mandecentret tilbyde 35 botilbudspladser. Afdelingen indeholder ligeledes gratis ambulant tilbud og efterforsorgsforløb.

Fakta om projektet

BygherreMandecenteret, hovedstaden
RolleTotalrådgiver
Aflevering2022