Facader

Ser din ejendom lidt træt ud? Har den frostsprængninger og sætningsskader? En ejendom med en sund, vedligeholdt facade er sundere at bo i - og sundere for foreningens økonomi.

Sebastian og Emil

Sebastian og Emil

Facaderenovering og vedligehold

Facader er en meget vigtig del af din ejendoms klimaskærm - det vil sige den ”skal”, der beskytter ejendommen. Når du passer godt på ejendommens facader, forlænger du også murværkets holdbarhed og beskytter ejendommen mod vejr, vind og forurening.

Endelig er facaden selvsagt en vigtig del af ejendommens arkitektur og æstetiske udtryk. Når en ejendom ser ’træt’ ud, kan en facaderenovering ofte gøre underværker for det samlede indtryk af bygningen.

Frostskader og sætningsskader

Facaderenovering kan være nødvendigt for eksempel i forbindelse med frostsprængninger og sætningsskader.

Facaderenoveringer kan for eksempel være, når fugerne i murværket skal renses og udskiftes, det kan være renovering og genopbygning af facaden og op-pudsning eller en mere enkel omgang maling.

Vedligehold af ældre ejendommes facader omfatter ofte facaderenovering af udsmykning og ornamenter, gesimsbånd. Det gælder især på bevaringsværdige og fredede bygningers facader.

Facadeisolering er også en typisk del af et facaderenoveringsprojekt og et vigtigt element for at nedbringe energiforbruget i en ejendom.

Brug for rådgivning?

Emil Bo Christensen

Seniorprojektleder

Emil har mange års erfaring med projektledelse og renoveringer. Emil rådgiver ofte om frostsprængninger, sætningsskader og fugtskader i murværket, da det er meget udbredte problematikker på ejendommene i København.

Emil FOA

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode råd til, hvordan du passer på din ejendom, og indsigter som relaterer sig til renoverings- og transformationsprojekter.