Helhedsrenovering

Hvis du bor i en ejer- eller andelsboligforening, og jeres ejendom trænger til en kærlig hånd – så kan I søge tilskud til renovering fra Københavns Kommune.

Kommunens bygningsfornyelses-pulje yder nemlig støtte til renovering af etageejendomme i København. Bygningsfornyelsen skal styrke den sociale, økonomiske og miljømæssige bæredygtighed og samtidig være med til at bevare mangfoldighed i beboersammensætningen.

Som forening kan I søge tilskud fra tre puljer: Støjpuljen, toiletpuljen og puljen for helhedsrenovering med seks ansøgningsfrister fordelt over året. Nu nærmer fristen for helhedsrenovering sig.

Helhedsrenovering? Fristen nærmer sig!

Allerede den 1. marts er der frist for første runde af ansøgninger til helhedsrenoveringer af etageejendom. Det handler blandt andet om renovering af klimaskærme som for eksempel tag, vinduer, facader, gavle og tiltag, som ejendommens energimærke foreskriver. Hos Bang & Beenfeldt har vi mange års erfaring med netop renovering af klimaskærme, så tøv ikke med at kontakte os for råd og vejledning.

Helhedsrenovering

Renovering på Vesterbro

Denne flotte ejendom på Vesterbro har vi netop hjulpet gennem en større renovering, og den fremstår i dag flot og færdigrenoveret.

 

Brug for råd og vejledning om renovering og ansøgning til byfornyelsesmidlerne? Kontakt os for en uforpligtende snak:
32 57 82 50 // info@bangbeen.dk

Læs meget mere om puljerne her