Det er meget almindeligt at arbejde hjemmefra en gang imellem, men at det lige pludselig er noget, som mange af os gør hver dag i en periode, det er en uvant situation for de fleste.

Vores kollega i Bang & Beenfeldt, Jens Voergaard, er VVS-ingeniør og han arbejder hver dag på mange større VVS-sager. Jens bor i et hus på Vestamager sammen med sin kone og for ham er hverdagen også blevet anderledes i denne COVID-19 tid.

Vi har stillet Jens 5 spørgsmål om, hvilke opgaver han sidder med nu, og hvordan hans hverdag ser ud i øjeblikket. Jens sender her en status fra hjemmearbejdskontoret:

1. Hvad sidder du og arbejder med lige nu?

Jeg har to-tre igangværende byggesager, som er i forskellige stadier, men alle er i et eller andet omfang berørt af restriktioner og hensyntagen. Derudover er projekteringen ved at skulle starte i flere sager. Registreringerne i folks lejligheder må naturligvis vente, til situationen ændrer sig, men heldigvis kan rigtig mange sager klares pr. mail. Og de få møder vi har, holder vi udendørs for at forhindre smittespredning.

2. Hvilke opgaver kan du håndtere fra dit hjemmearbejdskontor? (også dem ude i byen)

Referatskrivning, udkast til rådgiveraftaler, udarbejdelse af fagbeskrivelser samt tilstandsrapporter, redegørelser og notater, hvor man allerede har været på besøg i ejendomme.

3. Hvilke opgaver er sværere at udføre i de her dage?

Registreringer ude i marken, tilsyn i folks lejligheder samt afholdelse af møder med flere personer.

4. Hvad er en god hjemmearbejdsdag for dig?

En god dag for mig er, når man kan få noget fra hånden, som lykkes på trods af restriktionerne. Her må man jo i høj grad takke den digitale tidsalder, hvor stort set alt skrivebordsarbejde kan udføres hvor som helst.

5. Hvad får du tiden til at gå med efter arbejde i de her dage?

Da ungerne for længst er fløjet fra reden, laver jeg faktisk det samme i fritiden som før – småpraktiske opgaver i huset og hygge. Kun familiesammenkomster, vennemiddage og fitness’en er lagt på hylden for en stund 🙂

Besøg vores sider: facebook linkedin