Renovering & ombygning

Er vinduerne slidte og ser facaden lidt træt ud? Trænger taget til et eftersyn? En sund, vedligeholdt ejendom er både sundere at bo i – og sundere for foreningens økonomi. Vi hjælper dig gennem hele processen, når I skal renovere i din boligforening.

Renovering og ombygning

Renovering og ombygning

Renover med et godt beslutningsgrundlag

For dig som sidder i bestyrelsen i din andelsbolig- eller ejerforeninger ved du, hvor vigtigt det er at holde jeres ejendom ved lige.

Måske har du en konkret problemstilling eller udfordring, som kræver en byggefaglig vurdering? Inden du går i gang med at renovere eller ombygge, er det vigtigt med et godt beslutningsgrundlaget: Vi tilbyder at komme ud til dig og din forening og udfører en gratis vurdering af bestemte bygningsdele i jeres ejendom. Dermed får I et byggefagligt grundlag at træffe beslutninger om eventuelle renoveringstiltag ud fra.

Bygningsrenovering er vores kernekompetence – særligt renovering af den ældre bygningsmasse i København, herunder fredede og bevaringsværdige bygninger.

Få rådgivning om alle former for bygningsrenovering og ombygning – herunder:

  • Renovering/udskiftning af tag, vinduer eller altaner

  • Facaderenovering

  • Renovering af kældre eller opgange

  • Efterfundering af ejendommen

  • Fugtsikring af kælder, omfangsdræn og/eller LAR-anlæg

Vi har mange års erfaring med bygningsrenovering og tilbyder både ingeniør-, konstruktør- og arkitektydelser. Vores byggetekniske rådgivere har indgående kendskab til byggelovgivning, byggeskik, byggematerialer, VVS-installationer og de statiske udfordringer.

Byggeteknisk rådgivning

Det er vores erfaring, at det i sidste ende er billigere for dig som bygherre at indgå samarbejde med en byggeteknisk rådgiver fra renoveringsprojektets begyndelse, end det er at vente eller helt at lade være.

Herunder giver vi dig et eksempel på, hvordan et typisk byggeforløb ser ud, når vi er med som rådgiver i forbindelse med renovering af andels- og ejerforeninger.

Et typisk byggeforløb

Brug for en rådgiver? Tag en snak med Claes

Claes Bohn-Willeberg

Bygherrerådgiver

Claes er markedschef og har mange års erfaring med byggeteknisk rådgivning. Han hjælper en masse andels- og ejerboligforeninger og andre kunder i København igennem deres renoveringsprojekter.

Claes

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode råd til, hvordan du passer på din ejendom, og indsigter som relaterer sig til renoverings- og transformationsprojekter.