Termografisk undersøgelse
– vejen til et bedre indeklima

billede fra termografi

I Bang & Beenfeldt udfører vi termografisk undersøgelse af alle typer bygninger, af énfamiliehuse til store etageejendomme samt erhvervsbygninger m.fl. Undersøgelsen henvender sig til alle, der ønsker dokumentation og hjælp til at synliggøre en bygnings energimæssige tilstand, herunder ved sporing af kuldebroer og utætheder ved bygningens klimaskærm m.v. Bang & Beenfeldt er desuden certificeret til at udarbejde lovpligtig energimærke for alle typer ejendomme og vil i den sammenhæng kunne koble tingene sammen, så det totale overblik af en ejendoms energimæssige udfordringer og energiforbrug kan dokumenters, hvis det ønskes.

Vi altid parate til at hjælpe dig, hvis du har energimæssige spørgsmål og behov for at få synliggjort eventuelle kuldebroer, indeklimaproblemer, varmetab i din bygning, eller hvis der i forbindelse med nybyggeri skal påvises, at bygningen er opført i overensstemmelse med gældende krav m.v.

Hvordan fungerer det?

Med en termografisk undersøgelse er det muligt at måle overfladetemperaturen på en bygning. Dermed er det også muligt at identificere, hvor varmen slipper ud af bygningen, hvor kulde kommer ind og kolde flader opstår. Med andre ord er termografi et tjek af kuldebroer, og undersøgelsen kan foretages både inde og ude.

Bestil en termografisk undersøgelse fra os

Det er en god idé at finde en rådgiver fra et byggeteknisk firma til at udføre den termografiske undersøgelse for dig, da det kræver en vis portion byggeteknisk viden at analysere billederne fra termograferingen. Bang & Beenfeldt tilbyder forskellige pakkeløsninger i forbindelse med termografi alt efter, hvilke ønsker og behov du har. Kontant os allerede i dag, så vi sammen kan gøre din bygning mere “grøn” og bæredygtig, og så du kan få et bedre indeklima, reduceret dine energiudgifter og få sænket din ejendoms CO2-udledning.

Kontakt mig

  • Ved at udfylde kontaktformularen accepterer du Bang & Beenfeldts persondatapolitik

Vi kan tilbyde:

  • Bygningstermografi
  • Sporing af gulvvarmeslanger
  • Lækagesporing
  • Sporing af varmebærende rør i vægge mv.