Det er meget lidt, der er helt, som det plejer at være i de her dage. 100 % hjemmearbejde er (stadig) en realitet for mange i Danmark og i resten af verden lige nu. Vi zoomer denne gang ind på kollega Kasper, som fortæller om sin hverdag med hjemmearbejde. Kasper har i flere år arbejdet som projektleder hos Bang & Beenfeldt og er ansvarlig for mange større renoveringsprojekter i København og omegn.

Hvad sidder du og arbejder med lige nu?

Lige nu sidder jeg med nogle mindre udbud, tilstandsrapporter, myndighedsansøgninger og planlægning af 1-årsgennemgang på E/F Rustenborg i Kongens Lyngby. Arbejdet består i, at vinduer og døre skal smøres og justeres i mere end 80 lejligheder i foreningen.

Hvilke opgaver kan du håndtere fra dit hjemmearbejdskontor?

Jeg kan håndter alt, på nær de fysiske møder med flere kunder og kolleger på én gang. Jeg har allerede haft en del veloverståede møder over programmet Teams, så det fungerer rigtig fint.

Hjemmearbejdet fungerer langt bedre end forventet. Når det er sagt, så savner jeg meget hverdagen i Bang & Beenfeldt med mine gode kollegaer. Jeg ser derfor også meget frem til, at vi får lov til at bytte hjemmekontoret ud med kontoret på Langebrogade 😊

Hvilke opgaver er sværere at udføre i de her dage?

Eksempelvis er 1-årsgennemgangen på Rustenborgen, hvor vi kun mangler få udvendige arbejder, svær at udføre lige nu. De indvendige mangler udskyder vi til, at vi har et bedre overblik over Corona-situationen, da der bor mange ældre i ejendommen, som helt forståeligt er nervøse for at lukke håndværkere ind i deres lejlighed.

Hvad er en god hjemmearbejdsdag for dig?

I dag har været en perfekt hjemmearbejdsdag for mig.

Arbejdsdagen startede kl. 7.00 efter 1 times morgenhygge med min søn på 4 måneder.

Fra kl. 7.00 og frem mod kl. 12.30 kunne jeg arbejde helt uforstyrret på en tilstandsrapport. Herefter cyklede jeg ud for at registrere i forbindelse med et tagterrasseprojekt forud for en myndighedsansøgning.

Da jeg kom hjem fra registreringen, duftede hele lejligheden, da min kæreste havde lavet nybagt surdejsrugbrød, som jeg spiste mig mæt i. Skønt!

Hvad får du tiden til at gå med efter arbejde i de her dage?

Min søn på fire måneder får ekstra meget tid med sin far i de her dage, hvilket vi alle sammen nyder utroligt godt af.

Ellers bliver det til lange gå- og løbeture i det gode vejr, samt at jeg renoverer lidt i lejligheden.

Besøg vores sider: facebook linkedin