Går I med tanker om at renovere eller ombygge jeres ejendom? Har I brug for en uvildig vurdering af, hvad der kan lade sig gøre?
Vi kører lige nu med en kampagne, hvor vi kvit og frit kommer ud til jer, kigger på jeres ejendom og tager en snak med jer om de udfordringer, I oplever. Det kunne f.eks. være problemer med utætte tage, nedslidt og tidsmærket facade, utætte vinduer, fugtproblemer, udskiftning af installationer og kloak, gårdrenovering eller ønske om taglejligheder og altaner.
Kort sagt: Alle former for byggetekniske udfordringer.
Efter mødet kan vi, hvis det ønskes, udarbejde et budget, som giver jer et indtryk af de økonomiske udgifter i forbindelse med et evt. renoveringsarbejde i jeres ejendom, der giver jer et beslutningsgrundlag i bestyrelsen.

Dette er inkluderet i kampagnen:

  • Møde i jeres ejendom med deltagelse af relevant rådgiver
  • I fortæller om jeres idéer, planer og ønsker
  • Vi fortæller jer, hvilken type rådgivning der kan passe til jeres behov
  • Vi udarbejder et overslagsbudget på jeres ejendomsprojekt

Mødet er 100 % uforpligtende og gratis.

Slå på tråden

Tag fat i Bang & Beenfeldt for en drøftelse af jeres tanker og idéer på tlf. 32 57 82 50 eller på info@bangbeen.dk – det koster ikke noget og kan vise sig at blive et meget værdifuldt valg.
Forudsætningerne for at acceptere tilbuddet er, at du som kontaktperson skal være en del af bestyrelsen eller byggeudvalget i andels- eller ejerforeningen.
Derudover skal jeres ejendom ligge i Storkøbenhavn.
Du kan også læse mere om mulighederne for at få renoveret jeres ejendom her.

Besøg vores sider:
facebook linkedin