Priserne på boliger i København er steget og det samme gør sig gældende for efterspørgslen på nye boliger. Ny borgere flytter til og ønsket om at bo i Københavnsområdet er stort. Dette presser boligpriserne, men giver samtidig andels- og ejerforeninger mulighed for at konvertere de gamle tørrelofter til nye boliger og at tjene penge på konverteringen.

Mandag d. 16. marts 2020 bragte Licitationen en artikel om netop tagboliger og mulighederne for at etablere tagboliger. I denne artikel fortæller Bang & Beenfeldt om de fordele, der er ved at etablere tagboliger, samt hvilke modeller, der kan tages i brug i denne forbindelse. Jeppe Blohm Nielsen er projektchef hos Bang & Beenfeldt og han zoomer i artiklen fra Licitationen ind på de modeller, en andelsforening kan benytte sig af, når de ønsker at konvertere loftet til boliger:

”Der er typisk to modeller i en andelsforening. Den mest udbredte er, at loftet sælges fra til en investor, der så udnytter nye ejerlejligheder. Den anden model er, at andelsforeningen selv er bygherre og udvider med nye andelsboliger.”

Du kan læse meget mere om muligheden for at etablere tagboliger samt hvad der skal tages forbehold for i denne sammenhæng i artiklen i Licitationen her:

http://epaper.nordiskemedier.dk/nordiskemedier/564/28

Besøg vores sider: facebook linkedin