Facaden på Andelsboligforeningen Rødkælkebo har fået et markant løft med nye sprossevinduer i træ. De gamle plastikvinduer er udskiftet til et sundere og smukkere alternativ, der gør ejendommen ære.

De nye vinduer giver nyt liv til facaden på den røde murstens-ejendom. De æstetiske hensyn vægter tungt, når vi rådgiver bygherrer i forbindelse med  energirenoveringer. På denne ejendom var støjreduktion også en vigtig faktor i valget af vinduer.

– Facaden har fået en opgradering med nye vinduer i beboernes lejligheder og i opgangene. Som erstatning for de gamle plastikvinduer har det været afgørende at finde en vinduesløsning i træ, som passer til byggeriets udtryk, og derfor faldt valget på trævinduerne fra Velfac, fortæller Sebastian Angelo Lynge, bygningskonstruktør hos Bang & Beenfeldt. Han tilføjer:

– Boligerne ligger ud til tre veje, hvoraf den ene er en større vej, som er meget trafikeret, og en anden ligger lige ud til Ansgarkirken. Derfor har støjreduktion været en vigtig faktor i valget af vinduer på dette projekt.

Læs mere

Læs mere om projektet hos Velfac

Bygningspuljen er åben for, at du kan søge om tilskud til energiforbedringer på din ejendom. Læs mere her