Hvis du er uddannet arbejdsmiljøkoordinator og har en byggeteknisk baggrund i rygsækken – så er det måske dig, vi leder efter! Kom og bring din viden i spil, når du ser skaden, før den sker – og når du udarbejder forebyggende handlingsanvisninger til byggepladsen. 

Du kan se frem til at indgå i et fagligt stærkt, lille team af arbejdsmiljøkoordinatorer, som løser vigtige opgaver inden for arbejdsmiljøkoordinering og sikkerhed, både på vores egne projekter og på projekter, vi ikke er tilknyttet i forvejen. Du får ansvaret for en række spændende projekter og får en arbejdsdag, der veksler mellem forskellige byggepladser og din kontorplads på Christianshavn. Vi har fokus på at bevare lange, sunde relationer med vores omverden, hvorfor kommunikation og den gode dialog vægtes højt hos os.

Om dig
Som vores nye kollega løfter du en række alsidige opgaver i godt og tæt samarbejde med dine kolleger. Nøgleordene er arbejdsmiljøkoordinering i både projektering og udførelse. Du har selvfølgelig den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse og erfaring med at arbejde med arbejdsmiljø, sikkerhed og sundhed i både projekterings- og udførelsesfasen.

Dertil bringer du din byggetekniske baggrund i spil, når du færdes på byggesagerne. Du er god til at kommunikere med dine samarbejdspartnere og kolleger, og du har en pragmatisk tilgang til opgaverne.

Dine opgaver og ansvarsområder bliver blandt andet:

  • Løfte nogle af vores arbejdsmiljøkoordinerings-opgaver sammen med dine kolleger og fagfæller
  • Afholde opstartsmøder med entreprenører
  • Afholde sikkerhedsmøder
  • Afholde mønsterrunderinger og tavlemøder med andre parter på projekterne
  • Udarbejde og opdatere Plan for Sikkerhed og Sundhed

Du får:

Som arbejdsmiljøkoordinator bliver du kollega til blandt andre Cathrine. Sammen med resten af Bang & Beenfeldt, vil hun tage godt imod dig fra dag ét – og du bliver mødt af et solidt onboarding-program og tilknyttet en mentor ved opstart.

Vi har et suverænt fællesskab og samarbejde på tværs af vores fagligheder. Du bliver en del af en virksomhedskultur, der er præget af en ligefrem og god dialog og en rar stemning, hvor vi hjælper hinanden med stort som småt og hvor der er frihed til selv at lede. Og vi holder os ikke tilbage for en hyggelig fredagsbar og en sjov sommerfest. Vi vægter tillid til hinanden højt, og vi praktiserer i vid udstrækning “hybrid arbejdsplads,” så dit arbejds- og privatliv kan gå harmonisk hånd i hånd.

Om os
Hos Bang & Beenfeldt er vi et solidt team af konstruktører, arkitekter og ingeniører med stærke fagligheder. Vi udfører ingeniør- og totalrådgivning på renoveringsprojekter primært i københavnsområdet. Dertil udfører vi arbejdsmiljø- og sikkerhedskoordinering på projekter, hvor vi er tilknyttede som rådgivere og på eksterne projekter, som vi ikke har en tilknytning til i forvejen. Nogle gange udfører vi arbejdsmiljøkoordinering for en entreprenør eller rådgiver, men typisk er det bygherre, der trækker på vores kompetencer på området. Vi har rødderne solidt plantet på Christianshavn, hvor vi altid har haft til huse gennem de seneste 45 år.

Tag et kig rundt på vores website, hvor du kan se eksempler på vores referencer og hvordan vi arbejder.

Ansøg nu

Vil du være del af holdet? Så skynd dig at sende os din ansøgning, da vi holder samtaler løbende. Det foregår via dette link