Elevator

Overvejer I at forsyne jeres ejendom med en elevator? Mange ejendomme i København får i disse år etableret elevator i eksisterende ejendomme. Men hvordan griber I projektet an? Vi rådgiver jer undervejs.

Elevator

Rådgivning om elevator i ældre ejendomme

Elevator i ældre ejendomme ser vi flere og flere eksempler på. Vi rådgiver og vejleder dig og din boligforening igennem processen, så det bliver en så smertefri renovering som muligt.

Vi fungerer ofte som bindeleddet mellem dig som bygherre og det firma, der skal bygge og installere elevatoren i jeres forening.

Beslutninger om elevator i jeres ejendom

En elevator er en positiv forbedring af jeres fælles ejendom, og det kan have positiv indflydelse på værdien af ejendommen.

Der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med etablering af elevator i jeres ejendom.

Hvad koster det og hvordan kan vi lave et budget for det? Hvor stor skal elevatoren være? Hvor kan den placeres? Hvor meget skal den kunne løfte? Og hvordan sikrer vi, at elevatoren lever op til reglerne?

Som jeres rådgiver hjælper vi dig gennem processen, og hjælper dig og din forening med at I får taget de rette beslutninger undervejs.

Brandsikkerhed, arkitektur og pladsforhold

Når I vælger at etablere elevatorer i ældre etageejendomme ændres ejendommens udtryk væsentligt. Derfor er der ofte arkitektoniske forhold at tage hensyn til. Dertil er der også forhold omkring adgangsveje, brandsikkerhed og pladsoptimering, man skal forholde sig til undervejs – og det guider vi jer igennem.elevator

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode råd til, hvordan du passer på din ejendom, og indsigter som relaterer sig til renoverings- og transformationsprojekter.

Tal med en ekspert

Sebastian Angelo Lynge

Seniorprojektleder

Sebastian har udført adskillige renoveringsprojekter for andels- og ejerforeninger og har i sin rådgivning altid øje for energieffektive løsninger, der kan være med til nedbringe energiforbruget og øge komforten i boligerne.

Sebastian