Min Byggesag

12. december 2023

Julen kom tidligt i år med en ny digital løsning. Københavns Kommune er nemlig i fuld gang med at udrulle systemet ”Min Byggesag”, som gør det nemmere for bygherrer og deres rådgivere (altså os) at følge med i igangværende byggesager.

Det nye system betyder, at vi som rådgiver kan yde mere kompetent rådgivning, fordi det sikrer gennemsigtighed på de enkelte sager.

Fra Bang & Beenfeldts side har vores to kolleger Sarah Kronborg og Mette Gammelby deltaget i en referencegruppe og bidraget med synspunkter undervejs til kommunen. 

”Det er enormt positivt, at der er kommet en digital løsning, så man kan se, hvor byggesagen er i processen. Jeg er rådgiver og ansøger ofte på vegne af en bygherre, og her er det godt at kunne holde bygherre orienteret om de forskellige sagsskridt og om fremdriften i sagen. Sagsbehandlingstiden har tidligere været lang for byggesager, og det har været frustrerende ikke at vide, hvor ens sag har været i processen. Det er positivt, at sagsbehandlingstiden nu er nedbragt, men det er stadig godt, at der er kommet en løsning, der gør det nemmere at følge med i byggesagen,” siger Mette Gammelby, arkitekt hos Bang & Beenfeldt.

Se mere i pressemeddelelsen her

Byggesagsansøgning

Byggesagsansøgning