Det er blevet farverigt at gå i bad på Skolen ved Bülowsvej

29. november 2021

Mange af os forbinder sikkert idrætstimerne i folkeskolen med nedslidte omklædningsfaciliteter og kolde brusebade. Men på Skolen ved Bülowsvej henledes tankerne på hamam og spabad. Skolen har nemlig gennemgået en større renovering af bade- og omklædningsrum, som i dag fremstår i helt nye farver og med moderne badefaciliteter.

Skolen ved Bülowsvej 860x483

Det er et markant anderledes udtryk omklædningsrummene på Skolen ved Bülowsvej har fået, end hvad man normalt kan forvente sig af badefaciliteterne på en kommunal skole. Som rådgiver for Frederiksberg Kommune har vi hjulpet med en gennemgribende renovering af skolens bade- og omklædningsrum, hvor alle VVS-elementer er blevet udført efter de nyeste standarder, og hvor det færdige udtryk har fået en tydelig makeover i form af de blå og røde klinker.

Faciliteterne er inspireret af oldtidens tyrkiske og græske hamam-bademiljø, som i dag knyttes til velvære og luksus – og som skoleleder på Skolen ved Bülowsvej, Lars Westh, udtrykker: ”det giver en lidt friskere oplevelse af badesituationen her på Bülowsvej”.

Det lokaldrevet medie Falkoneren har bragt denne artikel, hvor du blandt andet kan komme med på rundvisning i omklædningsrummene med skoleleder Lars Westh.Skolen ved Bülowsvej 1137x300
Skolen ved Bülowsvej 657x490
Skolen ved Bülowsvej 860x483