Den trygge relation gør forskellen

1. august 2022

Foreningen E/F Langelinie Allé 3-9 har gennem de sidste tre år brugt Bang & Beenfeldt som rådgiver i forbindelse med større og mindre renoveringsopgaver. Samarbejdet startede, da foreningen oplevede et større læk og utætheder, som resulterede i et fugtsikrings- og afvandingsprojekt. Bestyrelsesformand, Birger Jensen, fortæller, om hvordan de i foreningen gør brug Bang & Beenfeldt, og hvorfor de har valgt at fortsætte samarbejdet. 

- Vi tog kontakt til Bang & Beenfeldt, fordi vi havde udfordringer med vandindtrængen i vores parkeringskælder. Vi søgte et godt råd til, hvordan det skulle ordnes og var ret målrettet på, at det også skulle ende i et renoveringsprojekt, hvor vi havde brug for en rådgiver, der kunne tage sig af byggestyringen.

- På forhånd havde vi selvfølgelig undersøgt, hvad der var af muligheder for at få den rette hjælp hertil. Men det var hos Bang & Beenfeldt, vi følte, vi fik den bedste rådgivning. Det foregik i en god indledende dialog, og vi fik stablet et projekt på benene.

Et godt råd er ikke altid lig med et nyt projekt

- Vi har brugt Bang & Beenfeldt, når der har været udfordringer på huset, hvor vi har haft brug for et godt råd. Så har vi haft en rådgiver ude, og andre gange har vi kunne afklare tingene over telefonen. Senest har vi haft kigget på vores rør- og kloaksystem. Her har vi også oplevet, at vi har fået en professionel rådgiver ud, som har udarbejdet en rapport over tilstanden på rørene. Og konklusion lød faktisk på, at vi godt kunne lade det projekt hvile, i hvert de næste 10 år – og det er jo sådan set et lige så godt råd at få, som havde konklusionen lydt på et nyt renoveringsprojekt. Det korte af det lange er, at vi løbende har fået en særdeles god rådgivning, og det gennemførte fugtsikringsprojekt har vi været godt tilfredse med.

Vi føler os stadig meget trygge og vil fortsat gøre brug af Bang & Beenfeldt, både når vi har brug for at få vurderet noget på ejendommen, eller vi har et konkret projekt, hvor der er behov for byggestyring.

Birger Jensen

Formand, E/F Langelinie Allé 3-9

Langelinie Alle

Gode og tætte relationer som giver tryghed


- Vi føler os stadig meget trygge og vil fortsat gøre brug af Bang & Beenfeldt, både når vi har brug for at få vurderet noget på ejendommen, eller vi har et konkret projekt, hvor der er behov for byggestyring. Derudover oplever vi også, at der er stærke evner til at trække nogle gode eksperter med ind, som vi ligeledes er trygge ved. Det er selvfølgelig rådgiverrollen vi er interesseret i og ikke selve entreprenøropgaven. Derfor gør det da en stor forskel, at vi har lært hinanden rigtig godt at kende over tiden. For så længe vi er trygge, og føler vi får en god og rimelig rådgivning, så er vi også trygge ved de relationer og samarbejder, der bliver anbefalet. Det betyder meget, at Bang & Beenfeldt kan stå på mål for de eksterne eksperter, som evt. skal involveres. Og apropos de gode anbefalinger, blev jeg i mit eget netværk spurgt indtil mulige rådgivere, fordi de stod overfor et lignende fugtsikringsprojekt. Her kunne jeg roligt henvise til Bang & Beenfeldt.