At Bang & Beenfeldt stiller skarpt på renovering er ikke ligefrem en nyhed. Det har vi gjort i mange år. Der er dog alligevel skruet en anelse op for skarpheden i et stort renoveringsprojekt i ejerforeningen Rustenborg i Kongens Lyngby. Et kamera med en særdeles god opløsning monteret på en drone har nemlig været med til at synliggøre fremdriften i renoveringen ved E/F Rustenborg, hvor de tidligere mørke og slidte betonbygninger fra 60’erne nu gennemgår en stor renovering.

Sikkerhed i top

Bang & Beenfeldt har allieret sig med dronefotograf, Jens Panduro, som flere gange har været ude og lufte sit dronekamera i foreningen. Han mener, at dronefotografier rummer mange muligheder:

– En drone er et sjovt medie. Du kan tage billeder af en udsigt, som du ikke normalt har adgang til. Et dronefotografi er en rigtig god måde at visualisere udviklingen i et byggeprojekt. Ved dronefotografier og optagelser kan man fastholde nogle perspektiver ved at tage det samme billede fra præcis det samme punkt igen og igen på forskellige tidspunkter. Dette er ikke på samme måde muligt med billeder taget fra eks. et stillads, idet der hele tiden flyttes rundt med stilladserne.

Der er da også en række sikkerhedsforanstaltninger, der skal tages samt lovgivninger der skal følges i forbindelse med dronefotograferinger. For eksempel skal der holdes en minimumafstand på 15 m. i radius af jorden og en maksimumafstand på 50 m.

Dronefotografen skal hele tiden kunne se dronen fra jorden og politiet skal i forbindelse med flyvninger i tætbebyggede områder informeres om kommende flyvninger.

Renovering fra top til tå

Som billederne også viser, er transformationen ikke til at tage fejl af. Bang & Beenfeldt er rådgiver på det omfattende renoveringsprojekt, og det er både vinduer, facade og tag, der skal udskiftes på de ældre bygninger. En opgave der forventes afsluttet i foråret 2019.

Vi vil løbende opdatere billederne fra renoveringen, så du kan følge med i udviklingen.

Læs også om mulighederne for at få jeres ejendom renoveret her.
          
         
Dronebilleder af facaderenovering ved E/F Rustenborg
Foto: Jens Panduro

Besøg vores sider: facebook linkedin