På billedet ses projektchef, Jeppe Blohm Nielsen, og partner ved Bang & Beenfeldt, Claes Bohn-Willeberg. De to skal fremover samarbejde om mange spændende projekter.
Billedet er taget af Jens Voergaard.

Bang & Beenfeldt har ansat Jeppe Blohm Nielsen som projektchef og bygherrerådgiver.

Jeppe har med en håndværksmæssig baggrund som murer og bygningskonstruktør stor erfaring med byggebranchen. Karrieren startede i en mindre familiedrevet rådgivningsvirksomhed, hvor Jeppe øjnede chancen for at byde ind med sine digitale færdigheder fra konstruktøruddannelsen. Det var i dette arbejde, at Jeppe for alvor fandt ud, at ledelse og forretningsdrift var noget for ham.

Stor erfaring med ledelse 

Jeppe har tidligere været ansat som afdelingschef, markedschef og senest som tegnestueleder hos SKALA arkitekter.

Det er ikke kun den praktiske erfaring med ledelse, at Jeppe har med sig i bagagen. Teorierne er han også helt dus med. Forrige år blev han færdig med sin HD på CBS, og til maj næste år afslutter han sin HD(O) (HD i Organisation og Ledelse, red.).

Drivkraften i Jeppes arbejde er netop strategi og udvikling. Både af relationer, kollegaer og forretningen – noget, som han skal arbejde meget mere med hos Bang & Beenfeldt:

”Det forløb, der er op til et projekt, hvor ideerne og behovet hos kunden former fremtiden, det bliver det primære fokus i mit arbejde ved Bang & Beenfeldt. Det vigtige for mig i denne proces er at lytte til kunderne. Det lyder banalt, men det er så vigtigt at lytte ordentligt. Det handler ikke om at stoppe produkter ned i halsen på folk, det handler om rent faktisk at absorbere, hvad kunderne siger. De skal have plads til at berette om deres ønsker og tanker. Det giver grundstenene til at forme et projekt, der overstiger kundens forventninger på afleveringsdagen, og levere teknisk rådgivning i topklasse”, fortæller Jeppe.

Sideløbende vil Jeppe også benytte sin erfaring som bygherrerådgiver hos Bang & Beenfeldt på mere komplekse projekter, samt fungere som sparringspartner for virksomhedens øvrige projektledere.

Vi er meget glade for at have Jeppe Blohm Nielsen med på vores hold og vi glæder os til samarbejdet.

Besøg vores sider: facebook linkedin