Hvis du drømmer om at etablere bad eller wc i din lejlighed, så er det nu du skal til tasterne: Toiletpuljen er åben.

Støjpuljen, toiletpuljen og puljen for helhedsrenovering. Ballet er åbent hos København Kommune for dig der vil søge tilskud fra en af de tre puljer med Byfornyelsesmidler. Med puljerne sætter kommunen skub i byfornyelsen og dermed skub i at skabe tidssvarende andels- og ejerboliger i København.

Byfornyelsestilskuddene giver jeres boligforening muligheden for at løfte ejendommen rent byggeteknisk, arkitektonisk og bæredygtigt. Så hvis du bor i en ejendom i København og går med planer om at renovere, så er det værd at orientere dig om mulighederne for tilskud.

Hvis du stadig går i bad nede i kælderen og I har wc i gården, så er det måske nu, I skal overveje at få gjort noget ved det.

For der er nu åbent for den såkaldte Toiletpulje, hvor der ydes tilskud til etablering af wc eller bad i lejligheder med installationsmangler. Tilskuddet kan søges af hele ejendommen eller af én enkelt lejlighed.

Ansøgning til denne pulje er nu åben, og der er frist i starten af maj. Læs mere på Byfornyelsesportalen

I Bang & Beenfeldt har vi mange års erfaring med at hjælpe andelsbolig- og ejerforeninger med mulighederne for tilskud til byfornyelse og til at udarbejde ansøgninger, så I står stærkere i ansøgningsprocessen.

Brug for råd og vejledning om Byfornyelsesmidler og ansøgning?
Kontakt os for en uforpligtende snak:
32 57 82 50 // info@bangbeen.dk