Altaner

Drømmer du om altaner i din boligforening? Så er det en god ide at alliere dig med en rådgiver, der kan hjælpe undervejs. Vi hjælper gennem hele processen med nye altaner. Vi rådgiver også dig, der skal renovere eksisterende altaner og hjælper med tilsyn af eksisterende altaner.

Altaner

Altaner

Altaner, der forøger ejendommens værdi

Altaner forøger både livsværdi og ejendomsværdi. Vi ser mange nye altaner i København, som skaber glæde for foreningens beboere, og som giver et markant løft af boligerne i foreningen. Altaner tilfører ejendommen mere værdi, fordi det er en vigtig prioritet for mange potentielle købere.

Rådgivning om nye altaner

I Bang & Beenfeldt har vi mange års erfaring med at gennemføre altanprojekter fra A-Z for andelsbolig- og ejerforeninger. Vi kan enten stå ved jeres side som bygherrerådgiver eller totalrådgiver.

Dertil kan vi hjælpe jer med de indledende overvejelser og rådgive jer ved bestyrelsesmøder eller på generalforsamlinger, hvor beslutningen om altaner tages – gerne i samarbejde med ejendommens administrator.

Tilsyn af eksisterende altaner

Vi rådgiver også i forbindelse med renovering af altaner. Vi ser desværre mange altaner med begyndende rust eller hvor fx pudset drysser af. Det kan være tegn på, at altanens bærejern ruster og det er en alvorlig sikkerhedsrisiko.

Vi gennemgår altanens tilstand og rådgiver jer om, hvordan I bør forholde jer.

Se mere om, hvordan vi kan rådgive jeres forening om altaner i denne pdf

Vi hjælper dig gennem processen

Der opstår hurtigt en række spørgsmål i forbindelse med beslutningen om at etablere altaner på en ejendom. Hvordan griber man egentlig sådan et projekt an? Kan man overhovedet få lov? Hvad koster det? Hvad nu, hvis det kun er enkelte beboere, der ønsker altaner, og ikke hele foreningen? Og hvordan kan man sikre sig, at altanerne etableres ordentligt, sådan at de ikke er i fare for at kollapse i fremtiden?

Vi kan godt forstå, at spørgsmål som disse opstår, for det kan være uoverskueligt for en forening at skulle forholde sig til alle de forskellige faktorer, som spiller ind i et altanprojekt. Som jeres rådgiver står vi klar til at vejlede jer som forening og hjælpe jer gennem processen.

Altan miljø Bang & Beenfeldt

Få rådgivning:

  • Når I i foreningen har de indledende overvejelser om at etablere altaner

  • Om økonomi og få et økonomiske overslag

  • Hvis I skal renovere eksisterende altaner i foreningen

  • Om myndighedsbehandling

  • Om tilsyn af eksisterende altaner

  • Om 1-års gennemgang

  • Om 5-års gennemgang

Altaner - brug en rådgiver

Lovgivning og regler om altaner


Regler for etablering af altaner er forskellig fra kommune til kommune. Reglerne for etablering af altaner i Københavns kommune er eksempelvis ikke de samme som reglerne for etablering af altaner i Frederiksberg Kommune. Vi kender lovgivningen, og kan rådgive og vejlede jer igennem hele processen.

Vi rådgiver og vejleder om regler og lovgivning i din kommune.

Vi rådgiver og vejleder om regler og lovgivning i din kommune.

Tal med en ekspert: Troels

Troels Maaløe

Arkitekt

Troels har med sin baggrund som arkitekt rådgivet et væld af andelsbolig- og ejerforeninger med at få etableret altaner. Troels har et godt blik for byggeskik og æstetik samt hele processen før, under og efter etablering af altaner.

Troels

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode råd til, hvordan du passer på din ejendom, og indsigter som relaterer sig til renoverings- og transformationsprojekter.