Vores rådgivning

Når du vælger Bang & Beenfeldt, får du professionel rådgivning af høj kvalitet med afsæt i dine behov. Vi har udført ingeniør-rådgivning i København siden 1974 og kender byens byggeskikke indgående.

Når du vælger Bang & Beenfeldt, får du professionel rådgivning af en høj kvalitet tilpasset dine og boligforeningens behov.

Vi ved, at rådgivningen skal hænge sammen økonomisk for dig som bygherre. Vi er rådgivende ingeniører i København, og vi har siden 1974 udført ingeniørrådgivning fra vores kontor på Christianshavn.

Vi er ikke nødvendigvis den billigste rådgiver i København, men vi søger at være den rådgivende ingeniør, der giver dig mest værdi for pengene.

Samarbejde og inddragelse

Vi gennemfører vores byggesager i et konstruktivt samarbejde med alle involverede parter – og vi tilrettelægger arbejdsprocesserne ud fra en helhedsplanlægning, der tilpasses den aktuelle byggesag, de involverede parter og parternes ønsker.

Selvom vi arbejder med rigtig mange byggesager hele tiden, og der er mange ligheder fra projekt til projekt, så er vores erfaring, at ikke to byggesager er ens, og det tager vi højde for i vores byggestyring. Med gennemtænkte løsninger, sikrer vi, at du som bygherre får størst mulig værdi af din investering.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få gode råd til, hvordan du passer på din ejendom, og indsigter som relaterer sig til renoverings- og transformationsprojekter.