Vi støtter

Her i Bang & Beenfeldt er det vigtigt for os at gøre en forskel. Ikke kun gennem de byggeprojekter, vi arbejder på i hverdagen, men også i forbindelse med andre gode mærkesager og projekter.

Herunder kan du læse om de projekter, vi støtter og sponsorerer:

 

Landsforeningen Lev

LEV er en privat landsdækkende forening for udviklingshæmmede, pårørende og andre interesserede – dannet i 1952.

Bien Christianshavn

Bien er en lokal filantropisk forening på Christianshavn. Foreningen blev oprettet i 1920 med det formål at give konfirmationshjælp til de mange dengang meget fattige og børnerige arbejderfamilier på Christianshavn.

Muskelkraftfonden

I Muskelsvindfonden ses mennesker med handicap som en ressource. Det er derfor en del af Muskelsvindfondens arbejde at skabe synlighed omkring mennesker med handicap. Det er Muskelsvindfondens magasin, Muskelkraft en del af.

Climb for Charity

Climb for Charity er et velgørenhedsinitiativ, som kombinerer træning, eventyrlyst og fællesskab med at gøre en forskel. Flere gange årligt bestiger en række deltagere nogle af klodens høje tinder for at indsamle midler til bl.a. Børneulykkesfonden.

Neptun Sponsorteam

Neptun Sponsor Team er et netværk af lokale erhvervsdrivende, der støtter den store ungdomsgruppe i kajakklubben Neptun, hvoraf mange deltager i den danske elite og på landsholdet.

Foreningen Cancerramte Børn

Foreningen Cancerramte Børn (FCB) er en humanitær organisation. Det primære arbejde består i at støtte den kræftramte familie og afholde arrangementer og aktiviteter for kræftramte børn og deres familier