Ikke langt fra Rigshospitalet på Østerbro ligger den smukke, gamle beboelsesejendom Blegdamsgården. Ejendommen har fået en kærlig hånd og har gennemgået en større renovering, hvor klimaskærmen er blevet totalrenoveret.

Den nye klimaskærm giver den gamle ejendom nyt liv og sikrer samtidig beboerne et bedre energiforbrug. Renoveringsarbejdet har involveret mange fine renoveringsdetaljer, og dem kan du dykke ned i her.

 

Vi har samlet er par af detaljerne, der fortæller lidt om den omfattende renovering af Blegdamsgården

Om projektet 

Renoveringen er udført for Færchfonden i samarbejde med entreprenør Hansen & Andersen, og har blandt andet omfattet:

  • Nyt tag
  • Udskiftning af vinduer
  • Omfugning af facade

Du kan også se en film fra byggepladsen, da renoveringen var i gang her:

Kom med Kasper på byggeplads: Blegdamsgården