Få en tilstandsvurdering af din ejendom

Tilstandsvurdering af tagDer kan være mange gode grunde til at få foretaget en faglig tilstandsvurdering af sin ejendom. Nogle oplever synlige skader på ejendommen, som gør dem urolige. Andre har en mistanke om, at deres tags levetid er ved at være forbi eller at deres kælder eller andre rum i huset er for fugtige.

Hvis du oplever lignende problemstillinger ved din ejendom, så kommer vi gerne ud og kigger på det. Vi laver en faglig vurdering af det konkrete problemområde, og vejleder dig med forslag til forbedringer.

Hvis det ønskes, udarbejder vi gerne et notat, hvor ejendommens skader beskrives og fotodokumenteres og forbedringsforslag uddybes med prisoverslag over de forventelige omkostninger ved genopretninger.

Vi er eksperter på området

Bang & Beenfeldt råder over den nødvendige ekspertise til at lave en nøjagtig gennemgang af din ejendom. Hvad enten der er tale om et gammelt tag, nedslidte facader eller lignende, så kan vi rådgive jer i forbindelse med problemets omfang og kommende vedligeholdelsesarbejder.

Kontakt os i dag

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, så udfyld kontaktformularen øverst i højre side for en snak om dine muligheder eller et uforpligtende tilbud.

Besøg vores sider: facebook linkedin

Lad os ringe dig op

  • Ved at udfylde kontaktformularen accepterer du Bang & Beenfeldts persondatapolitik

Arbejdsområder ifm. tilstandsvurdering

  • Statik
  • Om- og tilbygninger
  • Bygherrerådgivning
  • Teknisk og økonomisk vurdering
  • Eventuel termografisk undersøgelse og analyse af bygning og konstruktion