Om Bang & Beenfeldt

Se vores præsentationsfilm her.

Bang & Beenfeldt blev i 1974 etableret af civilingeniørerne Gorm Bang Olsen og Povl Bay Beenfeldt i København. I dag er firmaet ledet af adm. direktør Erik Lindahl og ejet af partnerne Anders Bang Olsen og Claes Bohn-Willeberg.

Firmaet havde fra 1986 frem til 2015 domicil i “Skumhuset” beliggende overfor Acciseboden på Christianshavn. Bang & Beenfeldt stod selv for renoveringen af huset, som i 1986 blev belønnet med Brøstes “Christianshavn Statuetten” for den smukke istandsættelse. På grund af pladsproblemer flyttede vi i april 2015 til nye lokaler på Christianshavn. Vores nuværende lokaler ligger ligeledes i det historiske bygningskompleks, som engang husede Irmas pålægsfabrik.

Firmaet har i dag omkring 25 ansatte inden for næsten alle relevante fagområder. Vores størrelse gør, at vi både kan påtage os store, komplicerede og tværfaglige opgaver, og samtidig løse mindre opgaver professionelt og til en konkurrencedygtig pris.

Vi har hvert år mellem 400 og 500 store og små byggesager inden for nybyggeri, ombygninger og tilbygninger, byfornyelser og renovering af den ældre boligmasse i København.

Vi har stor erfaring i at rådgive andels- og ejerforeninger, offentlige bygherrer, privatpersoner samt virksomhedsejere. Vi kender byens ejendomme og byggeskikke indgående og vil altid være en seriøs og pålidelig samarbejdspartner.