På tværs af det formelle og uformelle

Sarah er seniorprojektleder og teamleder og har en baggrund som bygningskonstruktør. I Bang & Beenfeldt er vi alle sammen organiseret i teams á cirka fem personer. Ifølge Sarah betyder det, at man lærer hinanden godt at kende, hvilket fremmer samarbejde og trivsel i hverdagen.

- I Bang & Beenfeldt ses vi privat og udenfor arbejdstid, og derfor kender vi hinanden godt. Vi kender til hinandens familier og jeg synes, vi generelt er gode til at spørge ind til hinanden. Så når man møder mandag morgen hører man til hinandens weekend, og vi taler både om hvad der er svært og sjovt. Det synes jeg er vigtigt for, at man trives på en arbejdsplads, siger Sarah om det sociale på arbejdspladsen.

Planlagt og spontant samvær
I Bang & Beenfeldt har vi en personaleforening, hvor en række formelle arrangementer er organiseret – det kan være alt fra en tur i teater til fredagsbarer eller en tur med go boats fredag efter arbejde. Sarah er med til at organisere personaleforeningens arrangementer, men det er især det uformelle og spontane, Sarah fremhæver:

- Når vejret er godt mødes vi fx nede på bryggen efter arbejde og griller eller bader. Der foregår typisk noget hver uge, som man kan koble sig med på, hvis man har lyst. Generelt synes jeg, der er noget socialt for alle, som passer til der, man er i livet. Nogle vil gerne løbe halvmaraton, andre vil hellere til vinsmagning eller prioritere at tage børnene med til juleklip. Jeg synes, der er plads til, at vi er forskellige alle sammen, siger Sarah og tilføjer, at kontorets placering på havnefronten og midt i København muliggør, at spontane ting opstår.

Det sociale smitter af på det professionelle samarbejde

- Når vi har tætte relationer til vores kolleger og har det godt socialt, synes jeg også det smitter af på dagligdagen, når vi arbejder sammen. Vi er gode til at sparre med hinanden på de enkelte projekter, og vi ved, hvordan vi kan trække på hinanden alt efter den enkeltes speciale. Så vi hjælper hinanden og sparrer meget med hinanden i de enkelte teams.

Mød flere medarbejdere

Se film med Sarah: På tværs af kulturen

På tværs

Lige som de tværgående spær udgør det solide stabiliserende element i enhver tagkonstruktion, er tværfagligheden vores stabile fundament. Se mere om, hvordan det er at arbejde i Bang & Beenfeldt

380B8098

Ledige stillinger

Få overblik over vores ledige stillinger lige nu.

bjørk