Mød os

Kom med på byggeplads med vores seniorprojektledere Emil, Kasper og Daniel. Eller få praktikanternes ord om, hvordan de har oplevet deres praktikforløb i Bang & Beenfeldt.

"Har man lyst til at tage ansvar – så får man det"

Ahmed Ridha er VVS ingeniør i Bang & Beenfeldt. Læs, hvad der gør ham stolt over - og glad for at arbejde i Bang & Beenfeldt.

Ahmed 1

Tjek ind på byggeplads med Veronica

Veronica Rath Jensen har taget os en tur med til Ordrup, hvor vi i øjeblikket er i gang med renoveringen af foreningen AB Holmegaarden. Det er projekt hun har fulgt lige fra starten. Som studentermedhjælper var hun med til projekteringen, og i dag kan hun som praktikant være med til udførelsen, når hun sammen med sin kollega Cathrine Vonsild Madsen er med på tilsyn og byggemøder. 

Veronica på Holmegaarden

Med Sebastian på byggepladsen

På Sønder Boulevard 34-36 hjælper vi foreningen med at få udskiftet taget og etableret taglejligheder. Kom med på byggepladsen ved projektets opstart og hør Sebastian fortælle om vores rådgivning.

sebastianSebastian på byggeplads

Ved Classens Have: Kom med på byggeplads sammen med Emil

Kom med på byggepladsen sammen med Emil, som er projektleder i Bang & Beenfeldt. I filmen her fortæller Emil om projektet, hvor vi hjælper boligforeningen i Ved Classens Have med at udskifte tegltaget på deres ejendom, som er fredet.


Emil Classens have

Halvvejs på Ved Classens Have med Emil

Ved Classens Have på Østerbro får nyt tag. Kom med ud på byggepladsen sammen med vores projektleder, Emil. Her er vi halvvejs i projektet med en stor tagrenovering på en fredet ejendom på Østerbro.Emil Bo

Kan du huske Mads?

Da vi mødte Mads sidst, var han i gang med sit sidste semester på uddannelsen som bygningskonstruktør på KEA. Ved siden af studiet var han ansat som studentermedhjælper her i Bang & Beenfeldt. Vi har igen tjekket ind hos Mads, som i dag er færdig med sit studie og tiltrådt i en fuldtidsstilling.

Kan du huske Mads oversigt

"Masser af ansvar fra dag ét – hvis du vil"

Mads Mønster Rudkilde på 23 er studerende på KEA. Han startede i Bang & Beenfeldt som praktikant og blev efterfølgende ansat som studentermedhjælper – og når han om få måneder er færdig på studiet, starter han i en fuldtidsstilling som bygningskonstruktør.

Mads mønster

Se en kort film om Bang & Beenfeldt

Få en fornemmelse af Bang & Beenfeldt som virksomhed og arbejdsplads, og mød et par af vores medarbejdere, som fortæller lidt om deres hverdag.

BangBeenfeldt

Kontakt

Mikkel Dahlbæk Sigurdsson,

Talent- & Kompetenceleder

Har du spørgsmål om job, karriere, vores faglige tilgang eller hverdagen i Bang & Beenfeldt? Så tag en snak med Mikkel.

Mikkel Sigurdson