På tværs af teams med Ahmed

Ahmed Ridha er uddannet bygningsdesigner med speciale i VVS og ventilation, HVAC.

I Bang & Beenfeldt er Ahmed VVS-ingeniør og arbejder primært med at hjælpe ejer- og andelsboligforeninger med at løse deres udfordringer med deres brugsvandsanlæg og ventilationsanlæg. Ahmed har også nogle større sager, hvor kunderne er skoler, institutioner og erhverv.

Ahmed 1

Hvad synes du er med til at gøre B&B til en god arbejdsplads?

- Der er flere ting. Men jeg kan især rigtigt godt lide, at vi samarbejder meget på tværs af de enkelte teams i Bang & Beenfeldt. Jeg er også glad for, at ledelsen udviser lydhørhed, og at der er plads til, at den enkelte kan udvikle sig i det tempo, den enkelte vil. Vi har løbende samtaler med vores nærmeste leder i form af 1:1-samtaler, der ligger fast hvert kvartal. Sammen med sin leder sætter man mål for sig selv om, hvordan man gerne vil udvikle sig rent fagligt. Her kan man fortælle sin leder om, hvad man gerne vil arbejde hen mod, og så hjælper de én på vej.

Jeg kan for eksempel godt lide at arbejde selvstændigt, så da jeg startede i Bang & Beenfeldt, sagde jeg, at jeg godt kunne tænke mig måske at stå i spidsen for mindre teams på nogle af projekterne. Det har min leder været lydhør over for, og så hjælper ledelsen med, at man bliver klædt på med de kompetencer, man har brug for, for at kunne løfte det ansvar.

Så har man lyst til at tage ansvar – så får man det. Vil man omvendt hellere være del af et team uden det overordnede ansvar – jamen, så er der plads til det. Det sætter jeg meget stor pris på.

Hvad gør dig stolt ved at arbejde i Bang & Beenfeldt?

- Nu er jeg ikke vokset op i København, men jeg har boet her de seneste 5 år. Og når jeg går eller cykler rundt i byen med min familie, så giver det da en vis stolthed, at man sådan kan pege til højre og venstre og sige ”den ejendom kender jeg” eller ”derinde har jeg hjulpet med stigstrenge” eller ”derinde hjælper min kollega dem”.

Det kan et eller andet, og det giver da en vis stolthed, at man sådan er med til at sætte sit præg på hovedstadens ejendomme og hjælpe med at de kan fungere i flere år.

Mød flere medarbejdere

Har man lyst til at tage ansvar, så får man det. Det sætter jeg meget stor pris på.

Ahmed Ridha

VVS ingeniør

Ahmed

På tværs

Lige som de tværgående spær udgør det solide stabiliserende element i enhver tagkonstruktion, er tværfagligheden vores stabile fundament. Læs mere om, hvordan det er at arbejde i Bang & Beenfeldt.

380B8098

Ledige stillinger

Få overblik over vores ledige stillinger lige nu.

bjørk