Klædt godt på ?

Er din ejendom klædt godt på til årstidens vejr? Lige som du selv tager en vinterjakke og en hue på, når det sner, har din ejendom også brug for ordentlig påklædning.

Vi hjælper dig og din forening med at klæde jeres fælles ejendom godt på.

Klimaskærmen er ejendommens vinterjakke


Fugt i kælderen, frostskader i facaden, utætte vinduer eller et slidt tag? Har du egentlig sørget for at klæde din ejendom godt på til årstiden?

Lige som du selv tager en frakke på om vinteren, skal din ejendom også have en tæt "vinterjakke," så den kan modstå vejr og vind.

Ejendommens klimaskærm er lige som din vinterjakke, for når klimaskærmen holder tæt, har din ejendom det godt. Klimaskærmen er den ydre "skal" på din ejendom - det vil sige tag, vinduer, facader.

Kontakt os i dag for et "påklædningstjek" - og bliv klædt godt på til at tage de rette beslutninger

Start med en gratis handlingsplan

Som rådgiver klæder vi dig og din forening godt på, og sikrer, at jeres fælles ejendom kan modstå vejr og vind året rundt.

Typisk vil vi foretage en byggeteknisk gennemgang af ejendommen fra kælder til kvist med fokus på alle bygningsdelene: tag, vinduer, murværk og varmeanlæg.

Derefter udarbejder vi en gratis plan, der giver jer overblik over:

  1. Ejendommens tilstand

  2. Anbefalinger til handlinger

  3. Tilhørende budget

Se, hvordan du får en gratis handlingsplan her

Brug for en rådgiver? Tag en snak med Claes

Claes Bohn-Willeberg

Bygherrerådgiver

Claes er bygherrerådgiver og har mange års erfaring med byggeteknisk rådgivning. Han hjælper en masse andels- og ejerboligforeninger og andre kunder i København igennem deres renoveringsprojekter.

Claes