Hvis du også synes, at renovering af eksisterende ejendomme er det bedste, vi kan gøre i byggeriet, og du har rigeligt med kilometer i benene som konstruktør – evt. med en håndværksfaglig baggrund, så er du måske vores næste kollega til vores renoveringsteam. 

Hos Bang & Beenfeldt er vi et voksende team af ingeniører, konstruktører og arkitekter. Til daglig udfører vi ingeniør- og totalrådgivning på spændende ombygnings- og renoveringsprojekter. Vi har travlt i øjeblikket og søger derfor en ny kollega med stærke projektleder-kompetencer inden for renovering og ombygning.

Bliv en del af vores renoveringsteam

I vores afdeling for renovering arbejder vi med 1:1 renoveringsopgaver og fungerer typisk som totalrådgivere og vi har et stort fokus på at sikre kvaliteten og glæden hos vores kunder. Derfor skal du have lyst til at tage projektstyring på egne sager og sikre den gode kundedialog undervejs i projektforløbet.

I dit daglige arbejde vil du bl.a.:

  • Rådgive og projektere byggesager fra opstart til aflevering
  • Udarbejde udbuds- og projektmateriale
  • Besigtige ejendomme og sparre med dine kolleger
  • Styre projektøkonomien på igangværende byggesager
  • Stå for kontakt til samarbejdspartnere og kunder

Du har:

  • God menneskelig forståelse, da du som projektleder sikrer den gode relation til bygherre og samarbejdspartnere og kan sætte dig ind i hans/hendes ønsker og behov
  • Et solidt kendskab til renovering- og ombygningsprojekter
  • Erfaring med renoveringsopgaver hos andels- og ejerforeninger, kommuner m.m.
  • Minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling
  • Gerne en håndværksmæssig baggrund

Du får:

Som projektleder bliver du kollega til blandt andre Zabi. Han vil, sammen med resten af Bang & Beenfeldt, tage godt imod dig fra dag ét – hvor du bl.a. vil blive mødt med et solidt onboarding program og tilknyttet en mentor. Vi har et godt fællesskab og samarbejde på tværs af vores fagligheder. Du bliver en del af en virksomhedskultur, der er præget af en ligefrem og god dialog og en rar stemning, hvor vi hjælper hinanden med stort som småt, og hvor der er frihed til selv at lede. Vi vægter tillid til hinanden højt, og vi praktiserer i vid udstrækning “hybrid arbejdsplads,” så dit arbejds- og privatliv kan gå harmonisk hånd i hånd. Din arbejdsplads bliver fra vores kontor på Christianshavn, hvor vi ofte har cykelafstand til mange af vores renoveringsprojekter i Københavnsområdet – og cyklerne har vi sørget for at sætte strøm til, da vi har elcykler til rådighed, så vi nemt kan komme ud til vores kunder og samarbejdspartnere.

Om os

I Bang & Beenfeldt har vi gennem de seneste 45 år udført byggeteknisk rådgivning i alle byggeriets faser – fra den indledende programmering og budgettering over projektering og byggeledelse til aflevering og tilsyn. Vi har rødderne solidt plantet på Christianshavn, og vi består af en blandet flok konstruktører, ingeniører og arkitekter, hvoraf mange har en håndværkerfaglig baggrund. Fra vores kontor på Christianshavn yder vi rådgivning af høj kvalitet til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi hjælper mange boligorganisationer, andels- og ejerforeninger med renoveringsprojekter, men har generelt en bred portefølje af opgaver for såvel private, offentlige og erhverv.

Ansøg nu

Vil du være del af holdet? Send os din ansøgning samt CV via linket her.
Vi glæder os til at høre fra dig.