Rammeaftale om totalrådgivning til KEID

30. maj 2022

Københavns Kommune har netop offentliggjort vinderne af fire delaftaler med rådgivere, som over de næste par år skal rådgive Københavns Ejendomme og Indkøb, KEID, om deres byggeprojekter. I Bang & Beenfeldt vandt vi aftalen vedrørende kommunens store byggeprojekter, hvor vi er med som underrådgiver til PLH ArkitekterKEID aftale

KEID aftale

Om aftalen

- Vi glæder os til at tage fat på de spændende opgaver sammen med vores gode samarbejdspartner PLH, og vi er glade for fortsat at være med til at udvikle Københavns ejendomme og bygninger, siger projekt- og markedschef, Erik Lindahl, om rammeaftalen.

Af aftalen fremgår det, at PLH Arkitekter og Bang & Beenfeldt skal fungere som rådgivere på byggeprojekter, der har individuelle kontraktsummer på over 7 mio.

De andre teams som har fået tildelt delaftaler er hhv. Rambøll og Klaus Nielsen Rådgivende Ingeniørfirma. De øvrige delaftaler under rammeaftalen vedrører byggeprojekter med individuelle kontraktsummer på under eller op til 7 mio.

De fire delaftaler løber under én samlet rammeaftale over de næste to år med mulighed for forlængelse, og Københavns Kommune forventer at afsætte i alt ca. 250 mio. kr. til formålet frem til 2024.

Se mere hos PLH Arkitekter