Nomineret til årets bæredygtighedspris Building Awards

15. august 2023

Vi kan næsten ikke få armene ned! Vi er blevet nomineret til en Building Award sammen med BYENS Tag & Facade og Saint Gobain. Og det er ikke en hvilken som helst pris: Vi er nemlig nomineret i kategorien ”Bæredygtighedsprisen” for renoveringen af Valby Bakkegård, hvor de gamle, udtjente vinduer blev sendt tilbage til Saint Gobain, som sørger for at bringe glasset i ny anvendelse som isoleringsmateriale.

Website nyhed 3

Website nyhed 3

Vi er stolte over nomineringen, hvor vores projekt er ét af fire i et stærkt felt - og ikke mindst glædes vi over at have legekammerater i branchen, der lige som os søger pragmatiske løsninger på vores fælles klimaudfordringer - løsninger der kan tjene som inspiration for resten af branchen. 

En mere bæredygtig byggebranche bygger på gode samarbejder. For det er kun, når vi formår at tage dialogen på tværs af fagligheder, virksomheder og interesser - og når vi sammen har viljen til forandring, at vi kan lykkes. Det er projektet her et godt eksempel på.
Mange tak for samarbejdet til BYENS Tag & Facade og Saint Gobain – vi krydser fingre for, at vi også vinder prisen, når den uddeles i november.

Læs mere om projektet her